Παναγιώτης Στάικος: Ευχαριστίες προς τον Αντιδήμαρχο κ. Αποστόλη Πανταζή και ευχές για την ονομαστική του εορτή.


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Θερμές ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο του Αίολου και Αντιδήμαρχο κύριο Αποστόλη Πανταζή, για την εν ζωή αναγνώριση της προσφοράς μου στον Αθλητισμό και την Κοινωνία, στον οποίο εύχομαι χρόνια πολλά για την γιορτή του, με υγεία, επιτυχίες και κάθε ευτυχία. Στην γιορταστική βραδιά για την άνοδο στην Β Εθνική κατηγορία μπάσκετ της ομάδας της καρδιάς μας του ΑΙΟΛΟΥ Αστακού, είχα την χαρά και την τιμή, να βραβευτώ από τον Πρόεδρο του Αίολου και Αντιδήμαρχο κύριο Αποστόλη Πανταζή, για την προσφορά μου στον Αθλητισμό και την Κοινωνία.
Το 1990 που μόλις είχαμε τελειώσει το μικρό κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Γυμνάσιο Αστακού και ιδρύθηκε η ομάδα μπάσκετ του Αίολο, ο κύριος Πανταζής ήταν μόλις πέντε χρονών και έμελλε να γίνει ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο οποίος πριν από τρία χρόνια ανέλαβε την ομάδα μπάσκετ του Αιόλου και κατάφερε να την ανεβάσει στην Β Εθνική κατηγορία μπάσκετ, χαρίζοντας μας μεγάλες χαρές. 
Ευχόμαστε και πιστεύουμε, ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δούμε την ομάδα της καρδιάς μας τον Αίολο, να παίζει και στην Α Εθνική κατηγορία στο νέο κλειστό γυμναστήριο, το οποίο δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε στην θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού, αλλά ευτυχώς η Νέα Δημοτική Αρχή, την οποία θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω, που δεν χάθηκαν τα χρήματα, που υπήρχαν για τον σκοπό αυτό και με τα υπόλοιπα που θα βάλει ο Δήμος Ξηρομέρου, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποτελεί το αθλητικό παλάτι της ομάδας και της νεολαίας του Δήμου μας.


Ακόμη πιο σημαντικό και από την άνοδο της ομάδας στις μεγάλες κατηγορίες πιστεύω ότι είναι το γεγονός, ότι με τον Αίολο αυτή την στιγμή αθλούνται περίπου 150 παιδιά. Η φωτογραφία αυτή με τα μικρά παιδιά στο κλειστό του Γυμνασίου μου δίνει ιδιαίτερη χαρά, όπως και εκείνες από τα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, ποδοσφαίρου 5 x 5 και από το γήπεδο ποδοσφαίρου του Ηρακλή, που το 2010, έξι μήνες πριν παραδώσω, όταν ολοκληρώθηκε η κατασκευή του χλοοτάπητα και της περίφραξης, είχα επίσης την τιμή να βραβευτώ από την ομάδα ποδοσφαίρου του Ηρακλή και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας.
Με την ευκαιρία θέλω να παρακαλέσω τον κύριο Πανταζή, ο οποίος έχει προσφέρει πάρα πολλά στην νεολαία, στην πολύ όμορφη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στο ισόγειο του Δημαρχείου, την οποία κατασκευάσαμε στην δεύτερη θητεία μου το 1994, που όμοιες της υπάρχουν πολύ λίγες στην Αιτωλοακαρνανία και είχαμε την χαρά πριν λίγες ημέρες, να απολαύσουμε από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αστακού μελοποιημένη ποίηση, να αναλάβει να λειτουργήσει κινηματογραφική λέσχη, σχολή μουσικής και χορού και θα του είμαι πραγματικά ευγνώμων.


Αγαπητέ μου Αποστόλη.
Μαζί με τις θερμές ευχαριστίες μου για την μεγάλη τιμή που μου έκανες, θέλω να σου ευχηθώ μεγάλες επιτυχίες στην ομάδα του Αίολου, επιτυχίες στην επαγγελματική σου δραστηριότητα και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Με βαθιά εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς.

Αστακός 30/6/2015
Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ 

Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.