Συγκεντρώθηκε ο απαραίτητος αριθμός υπογραφών. Πάμε για έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τους εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς.


Πληροφορηθήκαμε (διασταυρωμένο) ότι συγκεντρώθηκε ο απαραίτητος αριθμός υπογραφών για διενέργεια έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα την απόλυση των δεκατριών εργαζομένων από τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου.
Πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα δρομολογηθεί από τον Πρόεδρο κ. Λυμπεράτο έκτακτη συνεδρίαση για να συζητηθεί το θέμα και να τοποθετηθούν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι.
Επίσης να σημειώσουμε, ότι όπως αναφέρθηκε και διευκρινίστηκε και στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, η αίτηση του κ. Ηλία Γεωργαλή για έκτακτο Δ.Σ. για το θέμα (δείτε εδώ), δεν υπήρχε λόγω παραδρομής και λάθος συνεννόησης με τον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου.

6 σχόλια:

 1. Ενωμένοι - αγαπημένοι και όλοι μαζί !
  Δεξιοί , κεντρώοι κι' αριστεροί ! ! !
  Για μιά Κοινωνία , Ευρωπαϊκή !
  Πιό δίκαιη , καλύτερη και πιό αρμονική !
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  Αρχοντοχώρι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. εγώ ρώτησα στο δήμο και μου είπαν είναι 7 υπογραφές. αν δεν κάνω λάθοσ α΄πο οτι είχα ακούσει χρειάζονται 9?? μια διευκρινηση παρακαλω και επίσης πότε θα γίνει αυτό το συμβούλιο αυτές τις μέρες ξέρετε??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. τelika mazeytikan i oxi????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Να μαθει το Μπλοκ και να μας πει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. μαζευτηκαν? θα γινει δημοτικό συμβουλιο??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Λέτε να μαζεύτηκαν 7 υπογραφές ενώ χρειάζονται 9 και να βγήκε ανακοίνωση ότι θα γίνει συμβούλιο; Η λέξη "άκουσα" δε μου φαίνεται και τόσο έγκυρη. Το σπασμένο τηλέφωνο δε λειτουργεί καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.