Αναφορικά με τη βάναυση ζωοκτονία του κατοικίδιου του συμπολίτη μας...

Η φωτογραφία είναι αρχείου.
Της Χρυσούλας Λιοπύρη του Αχιλλέα.

Αναφορικά με τη βάναυση ζωοκτονία του κατοικίδιου του συμπολίτη μας, επισημαίνω ότι στις μέρες μας παρατηρείται συχνά το φαινόμενο η όποια φιλοζωική ευαισθησία, η οποία είναι πάντα δείγμα πολιτισμού μίας κοινωνίας, να μετατρέπεται σε σπίλωση και συκοφάντηση αθώων. Κάτι τέτοιο συνέβη και πρόσφατα στην τοπική μας κοινωνία.
Είμαι πάντα οπαδός της αλήθειας άσχετα με το ποιος τη λέει. Βέβαια σε μια μικρή κοινωνία είναι προτιμότερο τους ενόχους να τους διαλέγεις παρά να τους ψάχνεις…
Ευτυχώς υπάρχει δικαιοσύνη που και αυτή τη φορά στάθηκε στο ύψος της και αθώωσε πανηγυρικά άδικα κατηγορηθέντα για «δολοφονία» σκύλου επιφανούς κατοίκου της περιοχής. Θέλω να σημειώσω τα εξής:
1. Όσον αφορά στην τοπική κοινωνία, είναι πραγματικά κρίμα που εξακολουθεί, εν έτει 2015, να μην μπορεί σοβαρά και υπεύθυνα να ασχοληθεί με τα προβλήματα που την αφορούν (από τις θανατώσεις σκύλων, τις καύσεις των κάδων σκουπιδιών μέχρι τη μόλυνση γενικότερα της περιοχής).
2. Όσον αφορά τους ευαίσθητους φιλόζωους της περιοχής, αναμένουμε την ίδια ευαισθησία να δείξουν και στα ανθρώπινα θύματα της κακομεταχείρισης από τους συνανθρώπους τους, όταν αυτοί εξαπολύουν κατηγορίες βασισμένες σε υποψίες, εξαναγκάζοντας τους σε δαπάνες και βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία τους.
Αλλά εάν σας τύχει ποτέ να διακυβευτεί το όνομά σας και η αξιοπρέπεια σας, όταν όλα δείχνουν ότι κινούνται εναντίον σας, σκεφτείτε ότι το αεροσκάφος απογειώνεται πάντα ενάντια στον άνεμο και ότι «Νικά δ’ ο μείων τον μέγαν δίκαι’ έχων».

Με εκτίμηση

Λιοπύρη Χρυσούλα του Αχιλλέα

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Θέλουμε να πούμε δύο λόγια για την συγκεκριμένη υπόθεση. Καταρχήν είναι καθολικά καταδικαστέο το φαινόμενο της δηλητηρίασης σκύλων, αδέσποτων και δεσποζόμενων, που το τελευταίο καιρό ενδημεί στο χωριό μας και μας προσβάλλει όλους σαν κοινωνία.
Επίσης είναι σίγουρο ότι κάποιοι το κάνουν και ευχόμαστε να αποκαλυφθούν σύντομα ποιοι είναι.
Όμως είναι επίσης καταδικαστέο να κατηγορούνται και να διαπομπεύονται χωρίς στοιχεία συγκεκριμένοι άνθρωποι οι και φορείς. Εμείς και παλαιότερα, αλλά και στην συγκεκριμένη υπόθεση λάβαμε ανώνυμα σχόλια που μας έλεγαν για συγκεκριμένα πρόσωπα και για φορείς και επιλέξαμε να μην τα αναρτήσουμε και έχουμε την πεποίθηση ότι πολύ καλά κάναμε, γιατί ενόχους και αθώους δεν φτιάχνουν τα blogs, αλλά η δικαιοσύνη. Αν κάποιοι έχουν στοιχεία η δικαιοσύνη είναι το κατάλληλο μέρος να τα γνωστοποιήσουν και όχι τα blogs.
Να ενημερώσουμε ότι ο συμπολίτης μας που μηνύθηκε στο πρόσφατο περιστατικό για την δηλητηρίαση του σκύλου, κρατήθηκε επί 48ωρου και με την διαδικασία του αυτοφώρου πέρασε δίκη και αθωώθηκε μιας και δεν παρουσιάστηκαν αποδεικτικά στοιχεία που να τεκμηριώνουν ότι ο συμπολίτης μας ήταν ο δράστης αυτού του αποτρόπαιου γεγονότος.

32 σχόλια:

  1. Εγω παλι επειδη τα εχω πει 100 φορες στα τοσα χρονια που ενεργα ασχολουμαι με τα ζωα δυστυχως η κακοποιηση κ θανατωση των ζωων δεν ειναι κακουργημα αλλα πλημμελημα αρα μιλαμε καθαρα για χρηματικη ποινη κ οχι φυλακη..Απο κει κ περα αναλογα την κακοποιηση ετσι κ το ποσο.Ολα αυτα πληροφοριακα Τωρα εκει δεν ημουν κ την υποθεση δεν την γνωριζω..
    Θα πω μονο Ψοφο και γρηγορα σε οποιον το επραξε!!
    Τη συμπαρασταση μου στον ιδιοκτητη του ζωου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρια Χρυσουλα αναρωτιεμαι δεν ειχατε ποτε προβλημα με το σκυλι του κυριου;;Πως προκυπτουν οι κατηγοριες;Απλα αναρωτιεμαι..Φιλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ. Περσα αν με γνωριζατε θα ξερατε οτι εγω δεν ειμαι μονιμος κατοικος της περιοχης, θα ξερατε επισης οτι καταγομαι απο αγροτικη οικογενεια συνεπως μεγαλωσα εχοντας κοντα μου τα ζωα. Ειχα ως παιδι και σκυλακια.την Ματθιλδη και την Κλαουντια.Τέλος, είμαι θεολόγος, και αγαπώ όλα τα ζώα (δίποδα και τετράποδα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο Χρυσουλα!
    Πεστα χρυ...σοστομε, σε καποιους φιλοζωους που κατηγορουν οποιον δουν στον υπνο τους. Για τους διπλανους ανθρωπους δε δειχνουν τη ιδια ευαισθησια.
    Ξαφνικα πηραν ενα σκυλι και πανε περα δωθε και οταν το βαρεθουν το παρατανε.
    Πρωτοι στο δικαστήριο πρεπει να δωσουν λογο αυτοι που παρατανε τα κακομοιρα ζωα.
    Εσεις δηθεν φιλοζωοι δεν ξερετε οτι δεν μπορειτε να βγάζετε βολτα το ζωακι σας και να αφοδευει στη πορτα του καθενος;
    Ποτε δεν εχω δει κανεναννε στο χωριο οταν βγαζει βολτα το ζωακι του, να εχει μαζι του π.χ.φαρασι η γαντια να μαζευει αυτα που κανουν τα ζωα, και να μη τα αφηνουν να λιαζονται, δημιουργοντας εστιες βρωμιας με χοντρομυγες γυρω γυρω. Ξερεται οτι υπαρχει προστιμο για αυτο;
    Γνωστο ειναι σε ολους, εχει γραφτει και στο μπλογκ οτι καποιοι δηλητηριασαν σκυλια σε μια τεραστια εκταση απο Αστακο μεχρι ζαβερδα. Οπωσδηποτε κακως.
    Πως λοιπον κατηγορητε εναν ντοπιο ελαφρα την καρδια;
    Ακομα και ο θρυλικος λεων επεσε θυμα.
    Ο ευκολος στοχος γινεται ευκολος εχθρος και ευκολος κατηγορουμενος.
    Συγνωμη θα ζητησει κανενας;
    Παντως εγω το σκυλι μου το προσεχω επειδη το αγαπαω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Ανώνυμος23 Ιουνίου 2015 - 5:29 μ.μ." δυστυχως σε αυτή τη μικρή κοινωνία, η αξιέπαινη και αξιοσέβαστη πράξη να μαζευεις τις ακαθαρσιες του κατοικιδίου σου δεν θεωρειται πολιτισμος απο μερικους. Εμεις έχουμε παντα σακουλιτσες για να μαζευουμε τις ακαθαρσιες των σκυλων μας, αλλα γι'αυτο εχουμε χαρακτηριστει απο ντοπιους ως "βρωμιαρηδες". Παντου και πάντα θα υπάρχουν αδέσποτα που θα αφήσουν καποιες ακαθαρσιες, τί να κανουμε κυκλοφορουν και 4ποδα σε τουτο τον πλανητη εκτος απο τα 2ποδα ζωα. Γι'αυτο ας φροντισουμε να μαθουμε τι θα πει στειρωση και οχι να τα πολλαπλασιαζουμε και να τα βασανιζουμε, πεταμε σε καδους, δολοφονουμε. Δεν ξέρω ποιος είναι ο ένοχος ή ένοχοι και ποιος αθώος στη θανάτωση τοσων ζώων όλο αυτό το διάστημα. Δεν ξέρω κι αν η δικαιοσυνη ειναι πάντα δικαιη. Είναι ελάχιστες οι περιπτωσεις κακοποιησης/θανατωσης ζώου που οι ένοχοι έχουν τελικά τιμωρηθεί.
    Αυτό που ξέρω είναι ότι ορισμένες αντιλήψεις δεν θα αλλάξουν ποτέ. Είναι κρίμα, γιατί λάτρεψα αυτόν τον τόπο οταν πρωτοήρθα να μείνω και πλέον δεν θέλω να παρααμείνω ουτε 1 μερα περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλοι αναγνώστες ανώνυμα σχόλια που αναφέρονται σε πρόσωπα, σε περιστατικά για το τι έγινε στο δικαστήριο και τι είπε ποιος, ερωτήσεις από ανώνυμους σε συγκεκριμένα πρόσωπα σαν να πρόκειται να κάνουν δίκη μέσω του blog και πολλά άλλα τέτοια που έχουμε πάρει, όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται να τα επιτρέψουμε να αναρτηθούν. Ο λόγος είναι εύκολα κατανοητός από κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο.

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oσο και να προσπαθει κανεις ολοι ξερουμε την αληθεια.καλη σας μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι εκ φύσεως απλή, αγαπητέ/η. Σε κατανοώ όμως απόλυτα, διότι είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι λέω την αλήθεια όταν ξέρεις ότι εσύ ο ίδιος/α στη θέση μου θα έλεγες ψέμματα. Εκτιμώ πολύ τους ανθρώπους που αμφισβητούν την αλήθεια απ' αυτούς που υιοθετούν αβίαστα και απαζάρευτα ό,τι ακούνε ως αληθινό. Απέδειξε μου την αλήθεια που ξέρεις, και εγώ πρώτη τον λίθο βαλέτω. Απευθυνόμενη στους ενάγοντες της υπόθεσης, τους θυμίζω ότι στους Δελφούς υπήρχε μία επιγραφή που έλεγε γίνε αυτός που είσαι. Τους προτείνω λοιπόν να τοποθετηθούν δημόσια εδώ και τώρα...Εάν δεν θέλουν τα γεγονότα να πάρουν άλλη τροπή. Αυτή τη στιγμή σπιλώνεται το όνομα μίας οικογένειας. Μπορεί να είμαι γυναίκα και να υποστηρίζω αρκετά καλά τη θηλυκή μου εικόνα, αλλά μπορώ να φερθώ ενίοτε και σαν αντρας εξίσου με την ίδια επιτυχία. Δεν κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία, είμαι η Λιοπύρη Χρυσούλα

      Διαγραφή
  8. Αγαπητε/η 11:37 εγω αυτο που περιγραφεται για τις ναυλον σακουλες δεν το εχω δει. Εχω ομως δει το αντιθετο. Να βγαζουν βολτα τα σκυλακια τους (πρωι και βραδυ οπως ξερεται να αφοδευουν, για να μη τα κανουν στο σπιτι) , να σταματανε τα σκυλια σε μια πορτα η μαντρα, να τα κανουν και ο αφεντης του να το κοιταει ευχαριστημενος και περηφανος.
    Επισης ειναι γνωστο οτι πρεπει οταν τα βολταρουν να ειναι δεμενα με λουρι, πραγμα που οι περισοτεροι δεν κανουν.
    Τωρα βεβαια εχετε και θεμα Δικαιοσύνης αλα καρτ.
    Δηλαδη αν καταδικαζε τον ανθρωπο ηταν καλη, ενω τωρα που τον αθωοσε εχετε αμβιβολιες αν ειναι δικαιη;
    Συγνωμη θα ζητησει καποιος;
    Φριντιζω τα ζωα και σεβομαι τους συναθρωπους μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Oπως ανεφερα ξανα λογω της ενεργης ενασχολησης μου στην Αθηνα τα τελευταια χρονια με την κακοποιηση των ζωων και ολα τα δικαστηρια που εχω παραστει εχω δει πολλα..Οπως φιλοζωους οι οποιοι ειναι φιλοζωοι με τα δικα τους μονο σκυλια κ εναντια στα αδεσποτα...Παπα να πυροβολει σε μοναστηρι ασυστολα σκυλια και να δικαζεται...Καθηγητρια να πεταει το κουταβι της απο το μπαλκονι και να μας λεει πως ηταν ψυχικα φορτισμενη απο τους μαθητες της.Οπως καταλαβαινετε λοιπον το οτι ειστε θεολογος προσωπικα δε μου λεει τιποτα χωρις να θελω να σας προσβαλλω ουτε κ να επιτιθομαΙ και μιλω ειλικρινα.Εγω απλα θα πω πως ο νομος πλεον προστατευει τα ζωα,τα πραγματα εχουν αλλαξει κ εχουν δικαιωματα κ αυτα.Ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι.Θα συμφωνησω σε αρκετα με την ανωνυμη 23 πρεπει να ειμαστε υπευθυνοι φιλοζωοι εννοειται κ το τονιζω.Ομως θα πρεπει εκει κατω κ παντου να καταδικασετε πρωτα αυτους που εκαναν τα αδεσποτα,αδεσποτα..Καποιοι συμπολιτες μας τα εκαναν ...Και οχι τα ζωα διοτι πιστεψτε με δε τους αρεσει καθολου ο δρομος διοτι ο δρομος ειναι θανατος!!!!Αυτα απο εμενα με μεγαλη θλιψη για τα συμβαντα αυτα..Ευχομαι να λαμψει η αληθεια για ολους..Αθωους κ μη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λοιπόν, επειδή το θέμα δεν είναι τα σκυλιά, αλλά η συμπεριφορά των ανθρώπων, ας φροντίσει η τοπική κοινωνία (αλλά και η Ελλάδα συνολικά) να ξεφύγει από τα ανεδαφικά κουτσομπολιά, τα σχόλια (στο παζάρι) λόγω ανίας και βαρεμάρας, το ραγιαδισμό απέναντι σε κάποιους, τις εμμονές με τα δικαιώματα παντός τύπου (μιας και σοβαρές πολιτικές ή κοινωνικές παρεμβάσεις λείπουν), και μετά τα ξαναλέμε....α και όποιος ενδιαφέρεται για κάτι περισσότερο από την εσωστρέφεια του χωριού, ας δει και αυτό: http://democracycrisis.com/2010-03-30-10-54-15/3319-2015-06-23-19-20-49

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το σακουλακι μας πειραξε.... οι γατες,τα πουλια,τα γελαδια,τα προβατα,τα γιδια και τα υπαβρυχια μοτερ δεν μας πειραζουν δηλαδη? πειτε στους βοσκους να εχουν μαζι τους και σακουλακια να τα μαζευουν και μην ακουσω τιποτα για πολιτισμο.... ελεος.δηλαδη εγω που εχω πεσει 2 φορες πανω σε γελαδια στην στροφη του Μυττικα τι πρεπει να κανω??? να τα καθαρισω? σακουλακια και στα περιστερια γιατι μου λερωνουν το αυτοκινητο η ειναι απολιτιστα τα περιστερια? οσο για μερικους που λενε αγαπουν τον τοπο τους δεν θα ντρεποταν να πουν οτι ειναι απο δω.(χρονια τωρα) ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 5,29 ΟΥΤΕ ΕΓΩ εχω δει κανεναν απο τους βοσκους (Αγελαδες,προβατα,γιδια) που τα κανουν στην μεση του δρομου και σε μεγαλες ποσοτητες να τρεχει απο πισω με σακουλακι και φαρασι να τα μαζευει,ελεος δηλαδη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μανωλη δεν ξερω εαν ειχες η εχεις σκυλο.. εγω εχω δυο και ειληκρινα αν μπορουσα(οικονομικα) θα χα αλλα τοσα. αυτοι που εχουν μεσα στο σπιτι τους σκυλια τα εχουν σαν παιδια τους,δεν θελουν τιποτα για να σου δωσουν αγαπη,και 5 λεπτα να βγω εξω οταν γυρισω κανουν σαν παλαβα.... η γυναικα μου δεν κανει τοσο χαρα,εγω δεν συμπαθω τις γατες αλλα δεν κρινω ποτε αυτους που εχουν γατες μεσα στο σπιτι, φιλοζωος λεει και ενας οτι ειναι που το εχει δεμενο σε ενα βαρελι(θα εχεις δει φανταζομαι) εγω δεν τα θελα μεσα στο σπιτι αλλα τωρα και 1,000,000ευρω να μου δωσεις δεν προκειται να τα αφησω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν ενα ζωο , καταφερει να παραξει πολιτισμο !
      Συμφωνα με τον Αριστοτελη !
      Ειναι και λεγεται : ζωο πολιτικο !
      Εαν Οχι
      Συμφωνα-παντα - με τον Αριστοτελη !
      το ζωο , λεγεται και ειναι: ζωο κανονικο


      Διαγραφή
  14. Ελεος λοιπον και ελεημοσύνη σε ξεκουρτ μυαλα.
    Αλλο συνδημοτες τα ζωα που ζουν στο σπιτι με τον ανθρωπο και αλλο τα ζωα που εχουμε σε κοπαδια , για να τα τρ ωμε, αρμεγουμε, Κουρευομε κλπ.
    Αν εχετε αντιρηση τοτε να υπαχθουν και τα προβατα, τα γιδια και τα γελαδια στο ιδιο καθεστως με σκυλια και γατες. Και να τα εχετε Ιερα οπως π.χ. οι γελαδες στην Ινδια και μετα να κανουμε τους Φακιριδες πανω στα καρφια, επειδη καποιοι θελουν δικαιοσύνη οπως τους συμφερει.
    Ο καθε ενας ε δω δηλωνει οτι θελει (οικολογος, φιλοζωος, περιβαντολογος, ορνιθολογος, πελαργος, κλιματολογος,) και οτι αλλο απιθανο σκεφτει, και πρεπει να το επιβαλει στον αλλο χωρις κανονες και προαπετουμενα, φτανει να γινεται το δικο τους.
    Για αυτο λεω οτι δεν σαπισε μονο το πολιτικο συστημα και η οικονομια στη Ελλαδαρα μας, αλλα και η κοινωνια και οι αξιες της, μαζι και οι ανθρωποι εχουν σαπισει
    Για αυτο θελουν ολλα αλλαγη, και ας αρχισουμε απ τους ανθρωπους!
    Θα ζητησει καποιος συγνωμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι ακαθαρσιες δηλαδη των αλλων ζωων δεν μας πειραζουν δηλαδη? φιλε 4,21 εχεις δει ακαθαρσια απο αγελαδες? να τραμαξει το ματι σου.... αλλα μας πειραζουν μονο οι ακαθαρσιες των σκυλιων... αυτα δηλαδη ειναι ενταξει δεν μας πειραζουν, ας εχουμε εμεις ξεκουρτ μυαλα και θα μεινουμε ετσι, εμας μας αρεσει ο κοσμος μας δεν μπορουμε ολοι να μαστε πολιτισμενοι και καποιοι..... ας ειστε εσεις αυτοι

      Διαγραφή
  15. Χρυσουλα Λιοπυρη24 Ιουνίου 2015 στις 7:17 μ.μ.

    ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ Κ.ΑΝΩΝΥΜΕ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 -08¨53 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η δικαιωσηνη μιλησε,ας βοηθησουμε ολοι μαζι να βρεθει ο ενοχος για ολα τα σκυλια του Μυτικα με καθε τι που γνωριζουμε και να καθαρισει και το ονομα του κυριου που κατηγορουνταν.

      Διαγραφή
  16. στα ξεκουρτ μυαλα ερχεστε τρωτε και πινετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλο ταξιδι Selin και να ξερεις οτι ο θεος βλεπει... οποιος το εκανε η βοηθησε να γινει ευχομαι να μην ησυχασει ποτε απο τις τυψεις που στερησε απο μια οικογενεια κατι που αγαπουσε πραγματικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λιοπυρη Χρυσουλα24 Ιουνίου 2015 στις 7:59 μ.μ.

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΔΟΘΩ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ....ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Κυρία" Λιοπύρη,
     Επειδή γίνεστε κουραστική και εριστική το μόνο που έχω να σας πω είναι να ρωτήσετε τον πατέρα σας ποιος τον αθώωσε!  Να  σας  επισημάνω  επίσης  το αρχαίο ρητό του Ισοκράτη ''Ύδωρ θολερόν και απαίδευτον ψυχήν ου δει ταράττειν''!
    Ο κόσμος γνωρίζει...

    Ευλόγησον!!!

                                                                                                           Αυδή Ευφροσύνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα Χρυσόστομη...

      Διαγραφή
    2. ναι, σας χρωστάνε και χάρη...Άντε ρε, καλά μπάνια και καλές δουλειές....

      Διαγραφή
    3. δεν ξερεις μην μιλας... πολυ μεγαλη χαρη...

      Διαγραφή
  20. οι ριζες ειναι ριζες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλε μου ανθρωπε 07:19 ας μην μπερδευουμε το πανοφωρι με τα παπουτσια!
    Εγω πραγματικα λυπηθηκα και για τη seline και τα αλλα σκυλια που φαρμακωσανε.
    Αλλα δε δεχομαι τη δικτακτορια του καθενος που κανει ενα συλογο, μια Μκο, μια ομαδα, ενα χομπυ, πεστο οπως θες, να μου το επιβαλει και επιπλεον να αγνοει και τη δικαιοσυνη. Κανετε οτι δεν καταλαβεναιτε οτι αθωοθηκε.
    Δεν μπορει ο καθε πυροβολημενος να κρινει το δικαστηριο οπως τον συμφερει, γιατι μπορει ο ιδιος να βρεθει αναποδα στη θεση του αλλου και να ζηταει δικαιοσυνη.
    Μεσα στην αφασια σας, ξεχνατε τα βασικα ανθρωπινα δικαιωματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΛΙΟΠΥΡΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ24 Ιουνίου 2015 στις 11:01 μ.μ.

    KΑΤΑΝΟΩ ΤΟΥΣ ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.........ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. << Στα ρηχα γλιτωνεις , αλλα " πνιγεσαι "
    Στα βαθια δεν γλιτωνεις , αλλα δεν " πνιγεσαι " >>
    απο Ξηρομερο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.