Καθαρισμός φρεατίων, δικτύου ομβρίων και σχαρών... Μία έρευνα στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».


Με αφορμή την απ' ευθείας ανάθεση ύψους 15.000 €, για καθαρισμό φρεατίων και σχαρών σε όλη την Δ.Ε. Αλυζίας (δείτε εδώ) και άλλη μία ισόποση, δηλαδή 15.000 €, για όλη την Δ.Ε. Αστακού (δείτε εδώ), ψάξαμε στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» να δούμε τι άλλο υπάρχει πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Βρήκαμε λοιπόν και σας παρουσιάζουμε τα εξής:
1) Για την Δ.Ε. Αστακού για καθαρισμό φρεατίων και σχαρών, η νυν δημοτική αρχή έχει κάνει και άλλη απ' ευθείας ανάθεση το Δεκέμβριο του 2014 αξίας 12.000 € (δείτε εδώ).
2) Υπάρχει πρόσφατη απόφαση (Μάϊος 2015) της Οικονομικής Επιτροπής της νυν δημοτικής αρχής, για άλλη μία απ' ευθείας ανάθεση (εκκρεμεί) καθαρισμού δικτύου ομβρίων αξίας 15.000 € (δείτε εδώ).
Άρα η νυν δημοτική αρχή από το Σεπτέμβριο έως σήμερα έχει διαθέσει συνολικά για καθαρισμό φρεατίων, δικτύου ομβρίων και σχαρών ποσό 57.000 €.
3) Το έτος 2013, η πρώην δημοτική αρχή έκανε απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό φρεατίων και σχαρών όλου του Δήμου αξίας 10.000 € (δείτε εδώ).
4) Το έτος 2013 η πρώην δημοτική αρχή έκανε απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό δικτύου ομβρίων στην Τ.Κ. Παλαιομάνινας αξίας 7.000 € (δείτε εδώ).
5) Το έτος 2014 η πρώην δημοτική αρχή έκανε τέσσερις απ' ευθείας αναθέσεις για καθαρισμό φρεατίων, δικτύου ομβρίων και σχαρών. Δύο για την Δ.Ε. Αστακού συνολικής αξίας 12.000 € (δείτε εδώ και εδώ) και δύο για την Τ.Κ. Παλαιομάνινας (δείτε εδώ και εδώ) συνολικής αξίας 11.000 €, οι οποίες όμως δεν υλοποιήθηκαν με απ' ευθείας ανάθεση (κάποιες ακυρώθηκαν από την αποκεντρωμένη) και η νυν δημοτική αρχή με απόφαση της προχώρησε σε αντιλογισμό των παραπάνω τεσσάρων αποφάσεων απ' ευθείας αναθέσεων (δείτε εδώ).

7 σχόλια:

  1. Τα ειδαμε
    Τα διαβασαμε
    Καταλαβαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να δουμε ! επιτελους
    τι θα κανει , τι θα πει !
    το ξηρομερο " κογκρεσο "
    και των " λορδων " η βουλη
    -------------------------
    Εφθασ' η στιγμη κι'η ωρα
    Σαββατο και βραδυνη
    ντανα καλοκαιρι τωρα
    για να συγκληθει
    το ξηρομερο " κοκγρεσο "
    και των " λορδων " η βουλη










    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ξηρομερο : των δυνατων ... και των αλλαζει ...
    δεν θελουνε βροχη , αλλα θελουνε , χοντρο χαλαζι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανοίγουνε οι ουρανοί !
    πέφτει χοντρό χαλάζι
    του ξηρομέρου οι δυνατοί ...
    κι' οι άλλοι , του αλλάζει ...
    -----------------------------------
    του κόσμου η κατακραυγή
    το δίκιο του εργάτη !
    άλλος εδώ , κι' άλλος εκεί
    τρέχουν και τους τρομάζει
    ----------------------------------
    του ξηρομέρου οι δυνατοί ...
    κι' οι άλλοι , του αλλάζει ...
    ----------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το τι αλλαζει και τι αλλξε τα ειδαμε ιδιοις ομασι καθε περσυ και καλλιτερα, ο δε Μυτικας σαν να εφτασε στην δεκαετια του 60 και του εβδομηντα. πιο βρωμικος απο ποτε χορτα παντου σκουπιδια παντου και ποιος θα βγαλει το ματι του αλλουνου. κατα τα αλλα ο δρομος της παραλιας κλειστος και καλα κανει. Επιτελους σκεφτειτε
    θελετε τουρισμο η οχι πως θα ερθει ο τουριστας σε αυτο τοχωριο αε ωριμασετε επιτελους και αποκτειστε τουριστικη συνειδηση καθαρειστε σκουπιστε ασβεστωστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ?ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΠΙΣΜΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.