Μύτικας Αιτ/νίας: Δηλητηρίασαν το σκύλο του και έπαθε νευρικό κλονισμό από τη στενοχώρια.

Φωτογραφία αρχείου.

Δυσάρεστη έκπληξη στον Μύτικα περίμενε ιδιοκτήτη σκύλου. Εντόπισε νεκρό το σκύλο του ύστερα από φόλα που τον τάισε κάποιος ή κάποιοι. Διευκρινίζεται ότι το άτυχο ζώο ήταν σε περιφραγμένο χώρο. Μάλιστα η στενοχώρια που πήρε ο ιδιοκτήτης, και η απογοήτευσή ήταν τόσο μεγάλη που... χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό. Ο ιδιοκτήτης έχει προχωρήσει σε μήνυση για το συμβάν.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Πραγματικά επειδή ξέρουμε λεπτομέρειες για το γεγονός, μιλάμε για δολοφονία σκυλιού το οποίο βρίσκονταν μέσα σε κλεισμένο χώρο. Η φόλα ρίχτηκε πάνω από την μάντρα, μέσα στον κήπο του σπιτιού που βρισκόταν το ζώο.
Πραγματικά είναι να απογοητεύεσαι με τα μυαλά που κουβαλάνε κάποιοι.

9 σχόλια:

  1. Τιμωρια στην ενοχο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να επισημάνουμε ότι πριν λίγο καιρό είχε συμβεί παρόμοιο περιστατικό, όπου ο δολοφόνος έριξε φόλα σε αυλή σπιτιού, με αποτέλεσμα να θανατώσει δεσποζόμενο σκύλο. Καλό θα ήταν όποιος ξέρει οτιδήποτε για αυτούς που φολιάζουν τα ζώα να μην φοβηθεί να σπάσει τη σιωπή του. Η σιωπή είναι συνενοχή. Επίσης, αν θέλουμε ανάπτυξη τουρισμού στο χωριό μας, θα πρέπει να μάθουμε να είμαστε πολιτισμένοι και να φερόμαστε αναλόγως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο συγκεκριμένος σκύλος ηλικιακά ήταν μωρό, καθαρόαιμος, πολύ καλής ράτσας και το κόστος αγοράς του κυμαίνεται από 1000 - 1500 ευρώ. Πέρα απ΄αυτό όμως επειδή τελευταία στο Μύτικα είχαμε πολλά τέτοια κρούσματα, αυτός που το έκανε πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα τα ζώα ανεξάρτητα απο καθαροαιμια ,τιμή και ηλικία έχουν ψυχή!όλα το ίδιο βασανιστικά πέθαναν και ένιωσαν τον ίδιο πόνο!μακαρι να αποδοθεί δικαιοσύνη....μακάρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε 9:07 πμ τι εννοείς πολύ καλής ράτσας;υπάρχουν και μέτριες και κακές ράτσες ας πούμε;με ποια κριτήρια κρίνονται οι ράτσες;;;;εγώ ένα έχω να πω...άμεση και σκληρή τιμωρία στους ΦΑΣΙΣΤΕΣ που αφαίρεσαν τόσες ζωές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου το ίδιο υποστηρίζουμε - να τιμωρηθεί όποιος το έκανε , αυτό ήταν η ουσία του σχόλιου που έκανα παραπάνω.
      Σχετικά με τα κριτήρια της ράτσας , όπως σχολιάζεις ΕΙΡΩΝΙΚΑ , δεν ξέρω αν υπάρχουν κριτήρια , και βέβαια δεν είχα καμία πρόθεση να διαχωρίσω τις ράτσες των σκύλων σε καλές ή κακές, απλά θεωρώ ότι εσύ κακοπροαίρετα παίζεις με τις λέξεις,

      Διαγραφή
    2. Απλα έχω ακούσει απο πολλούς να λένε...πάει το σκυλί και έκανε πολλα λεφτά η οτι πάει και ήταν πολύ όμορφο...αυτό που ήθελα να πω και συγγνώμη αν σε πρόσβαλα ειναι οτι όλα τα ζώα ειναι το ίδιο...νιώθουν τον πόνο ακριβώς με τον ίδιο τροπο και δεν πρέπει να τα διαχωρίζουμε με βάση την τιμή η την ομορφιά...πρέπει για κάθε ψυχή που χάθηκε με το "έτσι θέλω" να αποδοθεί δικαιοσύνη!

      Διαγραφή
  6. Να τιμωρηθεί ο ένοχος όπως ορίζει ο νόμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλο ταξιδι Selin και να ξερεις οτι ο θεος βλεπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.