Ηλίας Γεωργαλής: Εξοργισμένος για τις φημολογούμενες προθέσεις της Δημοτικής Αρχής, σχετικά με την διαχείριση του κοινόχρηστου χώρου στην παραλία του Αστακού.


Εξοργισμένος ο επικεφαλής της παράταξης «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» κ. Ηλίας Γεωργαλής, αναφέρει στο Facebook για τις φημολογούμενες προθέσεις της Δημοτικής Αρχής σχετικά με την διαχείριση του κοινόχρηστου χώρου στην παραλία του Αστακού:
«Τα παρακάτω είναι προσωπική θέση και προσωπική στάση:
Επειδή πληροφορούμαι την πρόθεση της Δημοτικής αρχής να νομιμοποιήσει με απόφαση ή του λιμενικού Ταμείου ή του Δημ. Συμβουλίου, παράνομα τραπεζοκαθίσματα και κατάληψη του Δημόσιου χώρου της παραλίας, έχω να πω το εξής: ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ κανείς σύμβουλος τέτοια μαλακία γιατί θα τα κάνω κόλαση στο επόμενο συμβούλιο. Και ειδικά αν το εξιλαστήριο θύμα είναι το υπαίθριο βιβλιοπωλείο. Η επιλεκτική νομιμότητα τέλειωσε. Τις καραμπινάτες παρανομίες και την κατάληψη της παραλίας δεν θα την αφήσουμε έτσι. Καταλάβατε κύριοι;;;»
Τονίζει βέβαια ότι αυτό είναι προσωπική του θέση και στάση.


3 σχόλια:

 1. Μετα , και την αποδραση
  Που εκαναν , ολοι μαζι ...
  Επελεξαν τα θεωρεια
  Γιατι δεν τους αξιζουν
  τα αξιωματα ! και κυβερνεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δυνατό Ξηρόμερο-Πρώτα ο πολίτης (που μας ψήφισε)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. σαν να μην περασε μια μερα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.