Ξεκίνησαν οι καλοκαιριάτικες διακοπές του νερού στον Αστακό.Ξεκίνησαν εδώ και λίγες ημέρες οι κλασσικές πλέον, καλοκαιριάτικες διακοπές του νερού στον Αστακό. Ένα χρόνιο πρόβλημα, που όπως φαίνεται, αφήνει αδιάφορους τους υπεύθυνους. Τι κι αν ο κόσμος, ντόπιοι και επισκέπτες, κάθε καλοκαίρι διαμαρτύρονται γι' αυτή την κατάσταση, φαίνεται ότι δεν ιδρώνει το αυτί των υπευθύνων.
Μάλιστα, μια πολίτης γράφει χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο Facebook:
«Για άλλη μια φορά,το νερό κομμένο. Όχι λόγω απλήρωτου λογαριασμού, αλλά λόγω ακραίας αδιαφορίας και ανευθυνότητας των "υπευθύνων". Και πάντα στη μέση του καλοκαιριού!! Ε, να μη ζήσουμε την συγκλονιστική εμπειρία του να κάνουμε μπάνιο με μπουκάλες; Δεν θα ήταν γνήσιο Αστακιώτικο καλοκαίρι.
Τελικά τίποτα δεν αλλάζει ποτέ σε αυτόν τον τόπο. Live your myth in Astakos!!!!»

1 σχόλιο:

  1. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗ .ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.