Με μεγάλη επιτυχία λειτουργεί το παιδικό τμήμα εκμάθησης κολύμβησης στην παραλία του λιμανιού του Μύτικα.


Πηγή: http://noma2013.blogspot.gr

Ξεκίνησε την Τετάρτη 22/7 στο χώρο της παραλίας του λιμανιού το παιδικό τμήμα εκμάθησης κολύμβησης του Ν.Ο.Μ.Α. Η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη και το τμήμα καλύφθηκε πλήρως. Η κα Τζορτζίνα Καμπισοπούλου (Αντιπρόεδρος του Ν.Ο.Μ.Α) και η κα Μάρτα Καπελάνσκα (Ταμίας), κάθε ημέρα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στις 06:30 μ.μ. - 07:30 μ.μ., μυούν τα μικρά παιδάκια στα μυστικά της σωστής κολύμβησης και της επαφής με το νερό, αλλά ταυτόχρονα προσφέρουν και παιδαγωγικό έργο.
Ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Μ.Α. κ. Σούλας Βασίλειος είπε: «Με μεγάλη μου χαρά βλέπω για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να δημιουργείται με μεγάλη επιτυχία το παιδικό τμήμα εκμάθησης κολύμβησης για μικρά παιδιά.
Μετά από δύο χρόνια εμπειρίας, έχουμε αποκτήσει την γνώση να το στήνουμε και να το οργανώνουμε πολύ γρήγορα και εύκολα. Έχουμε όλα τα υλικά στη διάθεση μας.
Μας χαροποιεί ιδιαίτερα ότι χρόνο με το χρόνο βλέπουμε την τοπική κοινωνία να το αγκαλιάζει όλο και πιο πολύ και να εισπράττουμε πολύ θετικές κρίσεις, που μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε.
Μετά λόγου γνώσεως θέλω να πω ότι τα εύσημα πρέπει να δοθούν 100% στα κορίτσια του Ομίλου μας, την κα Τζορτζίνα και την κα Μάρτα, γιατί αυτές είναι οι ψυχές του τμήματος, οι οποίες θυσιάζοντας τον πολύτιμο χρόνο τους ανάμεσα σε οικογένεια, παιδιά και δουλειά, καταφέρνουν να είναι εκεί και να προσφέρουν με πολύ μεράκι και ζήλο».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.