Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η πρόσληψη 15 εργαζομένων από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου.


Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η πρόσληψη δεκαπέντε εργαζομένων από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου, για την στελέχωση των τριών νεοϊδρυθέντων ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου.
Προτρέπουμε όλους τους συμπολίτες μας, να στηρίξουν αυτές τις τρεις νέες κοινωνικές δομές που δημιουργήθηκαν στον Δήμο μας έμπρακτα, εγγράφοντας χωρίς δισταγμό τα παιδιά τους σε αυτές.
Σε μία εποχή που το κοινωνικό κράτος καταρρέει τριγύρω μας, έχουμε και εμείς την ατομική μας ευθύνη να στηρίζουμε με πράξεις ότι καλό γίνεται στον τόπο μας στον τομέα των κοινωνικών δομών.
Δείτε το επίσημο έγγραφο εδώ.

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνουν οι δημοτικοι συμβουλοι της πλειοψηφιας του Δημου Ξηρομερου
    με την αντιπαιδαγωγικη και αντικοινωνικη πολιτικη ενεργεια του αρμοδιου Νομικου Προσωπου του Δημου μας , να κλεισει ο πσιδικος σταθμος ! στην κοινοτητα : Καραισκακη ! ΝΑΙ η' ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.