Η αμέριστη αλληλεγγύη μας στο πρόσωπο του κ. Γεωργαλή και μερικά άλλα...


Εκ της Διευθύνσεως.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκε εντός του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Ηλίας Γεωργαλής από τον Αντιδήμαρχο κ. Αποστόλη Πανταζή. Δηλώνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στο πρόσωπο του κ. Γεωργαλή, ο οποίος είναι μία πολύ θετική παρουσία στα κοινά του Δήμου Ξηρομέρου, ένα ανάχωμα αντίστασης.
Για την ουσία θεωρούμε ότι η επίμαχη φράση στο σχόλιο που έκανε στο Facebook θα έπρεπε να μην είχε γίνει, αλλά αυτό επ' ουδενί δεν δικαιολογεί να έρθει αυτό το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και να ακολουθήσουν όλα όσα ακολούθησαν.
Ο κ. Πανταζής κατέχει δημόσιο αξίωμα, είναι Αντιδήμαρχος και το θέμα έπρεπε να λυθεί ιδιωτικά, με μία συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών και είμαστε σίγουροι ότι το θέμα θα λυνόταν εντός λεπτού. Ακόμα και τώρα αυτό μπορεί να συμβεί.
Επίσης καταδικάζουμε και τα όσα ακούστηκαν από το στόμα του κ. Δημάρχου στην διάρκεια της διακοπής του Δημοτικού Συμβουλίου. Λεξιλόγιο οχετός...
Όσον αφορά το Facebook, είναι σίγουρα ιδιωτικός χώρος, όπου κάποιος εκφράζει ελεύθερα τις σκέψεις του τις οποίες μοιράζεται μόνο με τους διαδικτυακούς του φίλους. Σε ότι μας αφορά έχουμε δημοσιοποιήσει στο πρόσφατο παρελθόν μόνο ένα σχόλιο στο Facebook του κ. Γεωργαλή, διότι άπτονταν της λειτουργίας του Δήμου (δείτε εδώ).
Αναφερόταν στην επιλεκτική νομιμότητα που κατά την γνώμη του εφαρμόζει η δημοτική αρχή στην παραχώρηση χώρων στην παραλία του Αστακού. Ο κ. Γεωργαλής σαν επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης (δημόσιο πρόσωπο), όταν σχολιάζει στο Facebook για θέματα του Δήμου, αυτόματα αυτό είναι είδηση, που υπάρχει η πιθανότητα να δημοσιοποιηθεί και ευρύτερα.
Το επίμαχο σχόλιο που προκάλεσε την όλη φασαρία, δεν άπτεται θέματος του Δήμου και ποτέ δεν θα το δημοσιεύαμε. Αναγκαστικά το δημοσιεύσαμε όταν εξ αιτίας του δημιουργήθηκε όλο αυτό το άσχημο και πρωτοφανές σκηνικό στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.

Υ.Γ.: Για τους παραδίδοντες μαθήματα διαδικτυακής δεοντολογίας (δεν αφορά τον κ. Γεωργαλή), ας καθίσουν μπροστά σε ένα καθρέπτη και να ρωτήσουν τον εαυτό τους: «Πόσα ανώνυμα προβοκατόρικα και επί της ουσίας σχόλια έκανα σήμερα περιδιαβαίνοντας τα Blogs, κρυπτόμενος πίσω από κεφαλαία ελληνικά, μικρά ελληνικά, λατινικά και ανορθόγραφα για να πω αυτά που δεν τολμώ να πω επωνύμως».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.