Πολιτιστικός Σύλλογος Χοβολιού: Εκστρατεία καθαριότητας στην παραλία Χοβολιού.


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΒΟΛΙΟΥ

Εκστρατεία Καθαριότητας: 24 Αυγούστου, 06:00 μ.μ. 
Ο Σύλλογος μας καλεί εθελοντές για καθαριότητα στην όμορφη παραλία Χοβολιού και τους κοινόχρηστους χώρους. Η δράση θα γίνει τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 06:00 μ.μ., με σημείο συνάντησης το ξενοδοχείο Στράτου.
Έλα και συ στην παρέα! Πρωταγωνιστές στην εκδήλωση αυτή είναι οι κάτοικοι του Χοβολιού, μαθητές, συνταξιούχοι, νοικοκυρές, ψαράδες, εκπαιδευτικοί κ.α.
Πάρε τα σύνεργα σου και έλα να δυναμώσουμε το ρόλο μας ως ενεργοί πολίτες.

Από το ΔΣ του Συλλόγου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.