Δασική αστυνομική διάταξη από το Δασαρχείο Αμφιλοχίας για την παράνομη υλοτομία.


Στην έκδοση πολύ αυστηρής διάταξης, όσον αφορά την παράνομη υλοτομία, προχώρησε σήμερα Πέμπτη 20.8 το Δασαρχείο Αμφιλοχίας. Η συγκεκριμένη διάταξη κοινοποιήθηκε και προς τον Δήμο Ξηρομέρου.
Εφιστούμε την προσοχή όλων των πολιτών στην αυστηρότητα της συγκεκριμένης διάταξης, διότι οι συνέπειες για τους παραβάτες περιλαμβάνουν εκτός της ποινικής δίωξης, σύλληψη και προσαγωγή κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατάσχεση του αυτοκινήτου με το οποίο διενεργείται η μεταφορά και αφαίρεση της άδειας και των πινακίδων κυκλοφορίας, κατάσχεση του διπλώματος οδήγησης και επιβολή διοικητικού προστίμου ίσου με το πενταπλάσιο της αξίας της προβλεπόμενης από τον πίνακα διατίμησης δασικών προϊόντων.
Δείτε εδώ την σχετική διάταξη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.