Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων των Κατηχητικών Σχολείων και Κύκλων του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Κανδήλας. (ΦΩΤΟ)


Πηγή: http://kandilatoxoriomas.blogspot.gr

Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Κανδήλας τελέστηκε χθες από τον πάτερ Ευφρόσυνο Γρίβα ο Αγιασμός για την έναρξη των Κατηχητικών Σχολείων. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Με την Χάρη του Θεού και την ευλογία του σεπτού Ποιμενάρχου μας έγινε και φέτος ο Αγιασμός των Κατηχητικών Σχολείων και των Κύκλων της Ενορίας μας. Με την συμμετοχή των παιδιών Γυμνασίου, Λυκείου και Δημοτικού αλλά και κάποιων γονέων έγινε η έναρξη της νέας χρονιάς. Θερμές ευχαριστίες στον Τριαδικό μας Θεό και στον σεπτό Ποιμενάρχη μας για την ανύστακτη φροντίδα του. Ιδιαιτέρως όμως πρέπει να ευχαριστήσουμε τα παιδιά και τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας.
Το πρόγραμμα των μαθημάτων των Κατηχητικών Σχολείων έχει ως εξής: 
Κάθε Κυριακή πρωί:
  • ώρα 11:00 π.μ. με 12:00 μ.μ. κορίτσια Γυμνασίου και Λυκείου,
  • ώρα 12:00 μ.μ. με 01:00 μ.μ. κορίτσια Δημοτικού και
Κάθε Κυριακή απόγευμα:
  • ώρα 05:00 μ.μ. με 06:00 μ.μ. αγόρια Δημοτικού και χωριστά αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου. 
Θερμή παράκληση σε γονείς και διδασκάλους όπως προτρέπουν τα παιδιά να έρχονται στα Κατηχητικά μας Σχολεία, να έρχονται στην αγκαλιά του Θεού!!! 

Καλή αντάμωση κάθε Κυριακή στις αίθουσες του Γυμνασίου Κανδήλας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.