Συλλυπητήρια για έναν φίλο...


Συλλυπητήρια, για έναν φίλο που έφυγε, στην οικογένεια του στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στην Μελβούρνη. Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ο Διονύσιος Μακρυγιώργος ή Ζάτσης (Νίτσας) από την Άνω Κανδήλα, Denis Makris για τους ομογενείς.
Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, φοβερή παρέα για μικρούς και μεγάλους, ο οποίος κάθε χρόνο, κάθε καλοκαίρι έκανε 16.000 χιλιόμετρα για να απολαύσει την ηλιόλουστη πατρίδα του, την πανέμορφη «Ελιά» και την ακόμη ομορφότερη θέα από την βεράντα του.
Ξενιτεύτηκε σε νεαρή ηλικία και μεγαλούργησε στην μακρινή Αυστραλία, έκανε μία αξιόλογη οικογένεια και δυστυχώς δεν απόλαυσε αυτό που μου έλεγε «τι πιο ωραίο να απολαμβάνω την θάλασσα και τον ήλιο της πατρίδας μου μαζί με τα εγγόνια μου».
Κάθε πρωί όταν βρισκόμαστε στην «Ελιά» μου έλεγε «another day in paradise».
Αντίο φίλε Διονύση και όντως τώρα είσαι στον δικό σου παράδεισο.

Ευσταθίου Ιωάννης1 σχόλιο:

  1. Ο νιτσας ήταν ο καλύτερος άνθρωπος κρίμα που έφυγε.... Θυμάμαι όταν ερχόταν από το εξωτερικό κάθε καλοκαίρι μας έδινε πούρα....ντιτσα καλό παράδεισο θα σε θυμόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.