Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Παλαίρου: Υποδοχή αποτμήματος Ιερού Λειψάνου Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως.Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας & Ακαρνανίας
Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Παλαίρου

ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Υποδοχή αποτμήματος Ιερού Λειψάνου του εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου Πενταπόλεως του θαυματουργού. Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Παλαίρου σε συνεργασία με το Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας σας προσκαλεί στις λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη έλευση αποτμήματος Ιερού Λειψάνου του εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου Πενταπόλεως του θαυματουργού στις 23 έως 29 Νοεμβρίου 2015.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 05:00 μ.μ. Υποδοχή αποτμήματος Ιερού Λειψάνου του εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου Πενταπόλεως του θαυματουργού υπό του Σεβασμιότατου Μητρηπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά στην είσοδο του Ιερού Ναού.
ΤΡΙΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία ώρα 07:00 π.μ. Ιερά Αγρυπνία ώρα 08:30 μ.μ.
ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. Ιερά παράκληση ώρα 05:00 μ.μ.
ΠΕΜΠΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία ώρα 07:00 π.μ. Ακολουθία του Αγιασμού ώρα 11:00 π.μ. Ακολουθία του Εσπερινού ώρα 05:00 μ.μ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία ώρα 07:00 π.μ.. Τέλεση Ιερού Ευχελαίου ώρα 11:00 π.μ. Ακολουθία του Εσπερινού ώρα 05:00 μ.μ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία ώρα 07:00 π.μ. Αναστάσιμος Εσπερινός ώρα 05:00 μ.μ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΝΟΕΒΡΙΟΥ. Αναστάσιμος Όρθρος και Θεία Λειτουργία ώρα 07:00 π.μ. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας αναχώρηση του Ιερού Λειψάνου.

Εκ του Ιερού Ναού

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.