Επέστρεψε το ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Μύτικα.


Επέστρεψε το ασθενοφόρο δωρεά της οικογένειας Χιώνη στο Κ.Υ. Μύτικα. Το ασθενοφόρο με απόφαση του Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Κυριακόπουλου σε προγενέστερο χρόνο, είχε μεταφερθεί στο Κ.Υ. Αστακού καθώς και ο οδηγός του.
Αυτό που εμείς έχουμε υπεύθυνα να ενημερώσουμε τους κατοίκους είναι ότι, αυτή την στιγμή στο Κ.Υ. Μύτικα με έναν γιατρό τα πρωινά και με πέντε εφημερίες (ο Δ/ντης μαζί με τον αγροτικό ιατρό του Αρχοντοχωρίου), το να έρθει πίσω και ο οδηγός του ασθενοφόρου ο οποίος βρίσκεται στον Αστακό θα είναι δώρο - άδωρο και το εξηγούμε.
Τα πρωινά με ένα γιατρό στο Κ.Υ. Μύτικα το ασθενοφόρο δεν μπορεί να κινηθεί (θέλει πλήρωμα οπωσδήποτε γιατρό), ενώ στις 5 εφημερίες μόνο τις 2 θα μπορεί να υπάρχει και οδηγός, γιατί σε κάθε μία βάρδια ο οδηγός δικαιούται και μία άδεια. Άρα λοιπόν θα πρέπει πρώτα να έρθουν γιατροί και κατόπιν και οδηγοί.
Αυτή την στιγμή με τον οδηγό που ανήκει στο Κ.Υ. Μύτικα και βρίσκεται στο Κ.Υ. Αστακού, βγαίνουν οι βάρδιες ασθενοφόρου στο Κ.Υ. Αστακού και έτσι και το Κ.Υ. Μύτικα μπορεί να καλέσει και να έρθει το ασθενοφόρο, κάτι που έχει γίνει αρκετές φορές.
Πάντως είναι θετικό που ήρθε το ασθενοφόρο, γιατί πληροφορούμαστε ότι στον Αστακό απλά λιαζότανε, ενώ εδώ τουλάχιστον βρίσκεται μέσα σε στεγασμένο χώρο και επιπλέον ικανοποιείται και η επιθυμία των δωρητών, το ασθενοφόρο να ανήκει και να βρίσκεται στο Κ.Υ. Μύτικα.

7 σχόλια:

  1. το αλλο αυτοκινητο που δωρησε ο κ.Αυδης τι γινετε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασθενοφόρο χωρίς οδηγό!!!Μόνο εν Ελλάδι συμβαίνουν αυτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διεκδικήστε ότι σας ανήκει και θα έρθουν και τα υπόλοιπα. Γιατί πήγε το ασθενοφόρο στον Αστακό φίλε μπλόγκερ? Ψάξε λίγο καλύτερα και θα το βρείς. Δεν είναι δώρο άδωρο που ήρθε το ασθενοφόρο. Αυτό έπρεπε να γίνει. Να ξέρεις ότι το σύμπαν γκρέμισε λόγω απάθειας. Άσε γιατί θα αρχίσω να βρίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δώρο - άδωρο είναι να έρθει ο οδηγός χωρίς να έρθουν πρώτα γιατροί έχω γράψει. Δίχως γιατρό το ασθενοφόρο δεν πάει πουθενά.
      Για το ασθενοφόρο έγραψα ότι είναι θετικό που ήρθε γιατί στον Αστακό πληροφορήθηκα ότι το είχαν σε πλήρη ακινησία.

      Φιλικά.

      Διαγραφή
    2. Επαναλαμβάνω το σύμπαν γκρεμιστηκε λόγω απαθειας και λόγω ανοχής. Ξέρεις πολύ καλά ποιος έβαλε τα σχέδια απομακρυνσης του ασθενοφορου. και ένα άλλο θέμα είναι ότι ΜΟΝΟ οι Μυτικιωτες ενδιαφέρονται για το ασθενοφόρο και το κέντρο υγείας. Τα άλλα χωριά δεν έχουν συμπαρασταθει ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. Κατάλαβες τι εννοώ ? Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες, αλλά ο κόσμος αντί να βάλει χέρι στον λειτουργο, εννοείς τι εννοώ, διαμαρτυρεται αοριστως για το Κράτος. Αλλα λόγια ν αγαπιομαστε δηλαδή. Όσο για τον Αστακο και τα περίχωρα, θέλοντας και μη, είναι αναγκασμενα να επιβιώσουν από το Μυτικα. Θα το καταλάβουν καλύτερα στο μέλλον, αρκεί να βγάλουν την πολύ βλακεια από το κεφάλι τους. Όλη δε γίνεται.

      Διαγραφή
  4. ΟΣΑ ΠΕΡΝΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ---ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.