Δεν θα κλείσουν τα υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς της Ηλείας.


Τακτικός αναγνώστης του Blog, μας ζήτησε να αναδημοσιεύσουμε το παρακάτω δημοσίευμα, το οποίο έχει σχέση με την υπόθεση του ενδεχόμενου κλεισίματος του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα.


Με τη διαβεβαίωση του Ανώτερου Στελέχους Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Γεωργίου και του Διευθυντή Δικτύων Στερεάς Ελλάδας, Νήσων Αιγαίου και Πελοποννήσου κ. Ηλιάδη ότι όχι μόνο δεν θα κλείσουν τα 4 υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς του νομού, αλλά θα λειτουργούν κανονικά, 5 ημέρες την εβδομάδα, έφυγαν από τη συνάντηση που είχαν χθες στα κεντρικά της Τράπεζας, στην Αθήνα, οι εκπρόσωποι του νομού.
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Βουλευτές του νομού κ.κ. Έφη Γεωργοπούλου Σαλτάρη, Μάκης Μπαλαούρας και Δημήτρης Μπαξεβανάκης, οι Δήμαρχοι Πηνειού και Ανδραβίδας Κυλλήνης κ.κ. Αλέξης Καστρινός και Ναμπίλ Μοράντ, οι Αντιδήμαρχοι Αρχαίας Ολυμπίας και Ανδρίτσαινας Κρεστένων κ.κ. Πέτρος Γιαννακόπουλος και Μιλτιάδης Γεωργακόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Άγγελος Μπράτης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πελοπίου Δημήτρης Στασινόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Πηνειού κ. Σάκης Γεωργόπουλος.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.