Υπέροχη η παρουσίαση Καλάμου και Καστού από την εκπομπή 60 λεπτά Ελλάδα. Οι καλύτερες στιγμές της εκπομπής (βίντεο).


Πολύ όμορφη η παρουσίαση των νησιών μας Καλάμου και Καστού από την εκπομπή 60 λεπτά Ελλάδα του Δημοσιογράφου κ. Νίκου Μάνεση. Άξιζε η προσμονή μέχρι της δώδεκα περίπου το βράδυ και το ξενύχτι μέχρι της δύο περίπου.
Μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές της εκπομπής παρακάτω και σύντομα θα αναρτήσουμε όλο το βίντεο από την εκπομπή.


2 σχόλια:

  1. Alpha στιγμες !
    Για τους τηλεθεατες του Μυτικαpress !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχαν την ευκαιρία να διαφημισουν πανελλήνια, εντελώς δωρεάν τα νησιά τους και την περιοχή και πέρασε εντελώς στο ντουκου. Ούτε που ακουμπησε. Ευτυχώς που έδειξε το ασπρογιαλι. Κι επειδή θα έρθει και στο μυτικα, καλό είναι να μην επαναληφθεί η.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.