Η μπουγάδα του Αι Βασίλη από το Δημοτικό Σχολείο Βάρνακα.


Φωτογραφίες: κ. Βάσω Παππά.

Έξι μέρες έμειναν μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ο Αι-Βασίλης έχει ένα σωρό δουλειές να κάνει. Πρώτα από όλα όμως πρέπει να πλύνει την στολή του. Χώνει νευριασμένος την στολή στο πλυντήριο. Μετά από λίγο βγαίνει στην αυλή να απλώσει τη μπουγάδα του.
Εκεί όμως που τα απλώνει διαπιστώνει ότι τα ρούχα έχουν γίνει αγνώριστα. Αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από όλα τα παιδιά της γης. Τους στέλνει γράμμα ζητώντας καινούργια ρούχα. Και αμέσως η σκηνή του Δημοτικού Σχολείου Βαρνακα γεμίζει με παιδιά από την Αφρική, Ασία, Αμερική, Αυστραλία και Ευρώπη, που σπεύδουν να βοηθήσουν τον Αϊ -Βασίλη.
Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές για την ωραία αυτή παράσταση. Καλές γιορτές σε όλους.1 σχόλιο:

  1. Μπραβο σε ολους αλλα το σχολειο του βαρνακα το βαλατε για την κανδηλα γιατι δεν γραψατε κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.