Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των Κατηχητικών Σχολείων Ιερού Nαού Ζωοδόχου Πηγής Κανδήλας.Ο Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Κανδήλας το απόγευμα του Σαββάτου γέμισε με γλυκές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ποιήματα από τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων. Ήταν μια πολύ όμορφη γιορτή για τα Χριστούγεννα, όπου τα παιδιά μας χάρισαν χαμόγελα κι ελπίδα με τον τρόπο που μόνο αυτά ξέρουν.
Ο πάτερ Ευφρόσυνος Γρίβας αφού μίλησε για το αληθινό νόημα και Πνεύμα των Χριστουγέννων, ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν στη γιορτή και ιδιαιτέρως την Πρόεδρο του Δημοτικού διαμερίσματος Μύτικα κυρία Ιωάννα Βέρρη και τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Κανδήλας κύριο Αλέξη Παπαναστάση.
Στο τέλος μοιράστηκαν κεράσματα και αναμνηστικά, φτιαγμένα από τις κυρίες του Φιλόπτωχου Ταμείου.
Συγχαρητήρια στα παιδιά και Χρόνια Πολλά σε όλους..!!
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.