Δεν ανάβουν τα φώτα οδοστρώματος στην είσοδο του Μύτικα, από την πλευρά του νέου οικισμού Παναγούλας.


Όπως μας ενημέρωσαν αναγνώστες μας, εδώ και πάνω από ένα μήνα, τα φώτα οδοστρώματος στην είσοδο του Μύτικα από τον δρόμο Αστακός - Μύτικας, από την πλευρά του νέου οικισμού Παναγούλας, δεν ανάβει κανένα. Ένα πολύ επικίνδυνο σημείο, που καλό είναι οι αρμόδιοι να το δούνε και να φροντίσουν ώστε να ανάβουν κανονικά.
Επίσης τα φώτα στην κεντρική διασταύρωση του Μύτικα δεν ανάβουν αυτόματα την ώρα που πρέπει, αλλά το άναμμα τους επαφίεται στην φιλοτιμία και στην θέληση του ανθρώπου που έχει το βενζινάδικο δίπλα.
Γενικά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα στο σωστό άναμμα των φώτων μιας και οι χρονοδιακόπτες και τα ρολόγια που βρίσκονται στους πίνακες τροφοδοσίας τους, φαίνεται να είναι λίγο λάθος ρυθμισμένα. Έτσι σε πολλά σημεία βλέπουμε φώτα να είναι αναμμένα από πολύ νωρίς με το φως της ημέρας.
Καλό θα είναι να επιληφθούν οι αρμόδιοι.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.