Ισόπαλος 1 - 1 με την Α.Ε. Βάλτου ήρθε ο Αλυζιακός. Άτιμη μπάλα...



Σημαντικό αγώνα με την Α.Ε. Βάλτου στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής έδωσε την περασμένη Κυριακή ο Αλυζιακός. Αν νικούσε θα έφτανε τους 30 βαθμούς και θα πήγαινε στην τρίτη θέση μαζί με τον Ηρακλή Αστακού. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε, παρότι σχεδόν άγγιξε την νίκη μέχρι το 85ο λεπτό όπου και ισοφαρίστηκε σε 1 -1.
Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδας μας ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, η τύχη της γύρισε την πλάτη στο 85ο λεπτό. Με πολλές καλές ευκαιρίες ο Αλυζιακός, περιόρισε την πολύ καλή ομάδα της Α.Ε. Βάλτου η οποία σε όλο τον αγώνα είχε μόνο δύο ομολογουμένως κλασικές ευκαιρίες.
Πολλοί οι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στο γήπεδο παρά την έντονη βροχή, στήριξαν με θέρμη την ομάδα μας.
Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ.
Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ δυνατά στον αγώνα, με σκληρά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν και πολλά τρεξίματα. Την πρώτη μεγάλη ευκαιρία την είχε η Α.Ε. Βάλτου με οριζόντιο δοκάρι ύστερα από σουτ και κόντρα που άλλαξε την πορεία της μπάλας.
Μετά τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά ο Αλυζιακός ανάλαβε τα ηνία του αγώνα δημιουργώντας φάσεις για γκολ.
Στο 25ο λεπτό, ωραίο σουτ του Γ. Παπανικόλα, με όλη την άμυνα της Α.Ε. Βάλτου να κολλά και ο επερχόμενος Β. Ζαρκαδούλας να πλασάρει εξ επαφής πάνω στον τερματοφύλακα.
Στο 31ο λεπτό, ωραία επέλαση του Σ. Αποστολάκη, που έπιασε ωραίο δυνατό σουτ με την μπάλα να ξύνει το κάθετο δοκάρι.
Στο 42ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ του σπεσιαλίστα Δ. Κατσαούνη, ο Β. Γεωργαλής από πλεονεκτική θέση δεν καταφέρνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει.
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλυζιακός συνέχισε την πίεση προς τους φιλοξενούμενους. Παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο και με καλή αμυντική λειτουργία κυνηγούσε να ανοίξει το σκορ.
Στο 60ο λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Αλυζιακό, με το οριζόντιο δοκάρι να σταματά το σουτ κεραυνό του Ν. Λυγκώνη.
Στο 68ο λεπτό οι προσπάθειες της ομάδας μας ευοδώθηκαν, με τον Δ. Κατσαούνη από πολύ μακριά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από λάθος απομάκρυνση του αντίπαλου τερματοφύλακα που είχε βγει εκτός της εστίας του.
Το παιχνίδι φαινόταν να κάθεται στην νίκη του Αλυζιακού  μιας και έχοντας διασφαλίσει τα νώτα του, περίμενε απλά την λήξη από τον διαιτητή. Δυστυχώς όμως, κόντρα στην ροή και στην εικόνα του αγώνα, σε μία ανύποπτη στημένη φάση ύστερα από απόκρουση του τερματοφύλακα μας που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα, είχαμε το 1 - 1 (υπάρχει υποψία οφσάιντ) και η απογοήτευση για την ομάδα και τους φιλάθλους μας ήταν πολύ μεγάλη σε αυτό το σημείο.
Στα αξιοσημείωτα από στατιστικής άποψης, το γκολ αυτό ήταν το πρώτο που δέχθηκε η ομάδα μας σε εντός έδρας παιχνίδι φέτος, κάτι που φανερώνει την άριστη φετινή αμυντική λειτουργία της ομάδα μας.
Οι επόμενοι δύο αγώνες θα δείξουν αν η ομάδα μας έχει την δυνατότητα να χτυπήσει μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στα Play Offs και στην διεκδίκηση της ανόδου στην Α' κατηγορία. Συγκεκριμένα ακολουθεί ο αγώνας με τον Ηρακλή Αστακού ο οποίος έχει και αυτός ακριβώς τον ίδιο στόχο με εμάς. Στον αγώνα αυτό, μόνο με νίκη μπαίνεις για τα καλά στο κόλπο της διεκδίκησης θέσης στα Play Offs. Κατόπιν ακολουθεί ο αγώνας εκτός έδρας με τον Παναμβρακικό όπου εκεί πας για ένα θετικό αποτέλεσμα, δηλαδή να μην χάσεις..
Εμείς πιστεύουμε ότι η ομάδα μπορεί, σίγουρα θα το προσπαθήσει και επειδή είναι ένας στόχος που προέκυψε μέσα από την πολύ καλή παρουσία της ομάδας, δεν θα χαθεί και ο κόσμος αν στο τέλος δεν τον κατακτήσει. Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ίσον χαρά, ψυχαγωγία, άθληση και υγεία, ομαδικό πνεύμα, καλή παρέα και πάνω από όλα το παιχνίδι να μην το ξεχνάμε.
Επόμενος κρίσιμος λοιπόν αγώνας εντός έδρας, με την φίλη και πολύ καλή ομάδα του Ηρακλή Αστακού, την Κυριακή στις 03:00 μ.μ. Ο Αλυζιακός χρειάζεται την συμπαράσταση όλων των φιλάθλων του, σε κόσμια πάντα πλαίσια, στην προσπάθεια που θα κάνει για να πάρει την πολυπόθητη νίκη από την γείτονα και φίλη ομάδα του Ηρακλή Αστακού. 
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής και η βαθμολογία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.