Κλειστή και σήμερα η διασταύρωση του Μύτικα από αγρότες και κτηνοτρόφους.


Οι φωτογραφίες προέρχονται από το
φιλικό Blog kandilatoxoriomas.

Με μεγαλύτερη οργάνωση και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα λίγο μετά της έντεκα το πρωί το κλείσιμο της διασταύρωσης του Μύτικα από τοπικούς αγρότες και κτηνοτρόφους. Ο δρόμος παρέμεινε κλεισμένος έως τις δύο.
Η ειρηνική συγκέντρωση των αγροτών και κτηνοτρόφων ήταν αυτή την φορά πιο καλά οργανωμένη και με μεγαλύτερη συμμετοχή. Στο σημείο βρίσκονταν και δύο αυτοκίνητα της Τροχαίας.
Σκοπός των αγροτών και κτηνοτρόφων είναι να συνεχίσουν το καθημερινό αυτό δίωρο κλείσιμο του δρόμου. Επίσης σκοπεύουν να δημιουργηθεί μία επιτροπή που θα αναλάβει τον συντονισμό με τους υπόλοιπους αγρότες και κτηνοτρόφους και έτσι να διαμορφώσουν την στάση και την κλιμάκωση του αγώνα τους τις επόμενες ημέρες.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.