Κοπή πίτας από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Τηλ: 26463-60541
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016, αφότου πρώτα πραγματοποιήθηκε στις 18:00, Αγιασμός στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου στη συνέχεια ακολούθησε κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Τον Αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Τάκης Τέγας.
Στην χαιρετιστήρια ομιλία του ο Πρόεδρος της επιχείρησης κ. Κώστας Γεωργούλας, αφού πρώτα καλωσόρισε τους επίσημους καλεσμένους και τους εργαζομένους, επεσήμανε το πόσο σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η Κοινωφελής Επιχείρηση για τον Δήμο Ξηρομέρου.
Συγκεκριμένα τόνισε ιδιαίτερα τη σημαντική βοήθεια και συμπαράσταση που έχει από τη Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη, τη σημαντική βοήθεια του Δ.Σ. της επιχείρησης και βέβαια τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρουν οι εργαζόμενοι που απασχολούνται στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, όλοι οι εργαζόμενοι της επιχείρησης βρίσκονται καθημερινά κοντά στους υπερήλικες και ανήμπορους συνδημότες μας συνδράμοντας τους και προσφέροντάς τους τις υπηρεσίες τους.
Συνεχίζοντας ο κ. Γεωργούλας αναφέρθηκε στην ίδρυση των τριών Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) μέσα σε διάστημα ενός έτους, τα οποία και πρόκειται να αρχίσουν να λειτουργούν μέχρι τις 25 Φεβρουάριου του τρέχοντος έτους. Στο σημείο αυτό επεσήμανε το γεγονός ότι από τις αρχές του Δεκεμβρίου 2015, η Κοινωφελής Επιχείρηση στεγάζεται σε νέα σύγχρονα γραφεία και χώρους φιλοξενίας των δραστηριοτήτων της, οι οποίοι μέχρι πρότινος δεν υπήρχαν.
Ολοκληρώνοντας, ανέφερε ότι σκοπός του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης είναι η απρόσκοπτη συνέχιση του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, η ίδρυση τέταρτου ΚΔΑΠ στο δημοτικό διαμέρισμα Καραϊσκάκη, η συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων με πολιτιστικούς Συλλόγους το καλοκαίρι στα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Ξηρομέρου, αλλά και η διανομή τροφίμων την περίοδο των εορτών σε όσους συμπολίτες μας το έχουν ανάγκη.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Πρόεδρος Εφετών κ. Αλέξανδρος Σάββας, ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Λαϊνάς, ο Αντιδήμαρχος Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Κυριάκος, Χρήστος Κολοβός και Παναγιώτης Τζαχρήστας.
Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της κοινωφελούς επιχείρησης κ.κ. Χριστόδουλος Ρηγάλος, Δημήτριος Πούλιος και Παναγιώτης Πετρονικολός, ο Γιάννης Κολλιάς μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός Περιβάλλον, Αθλητισμός Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου», και οι εργαζόμενοι της κοινωφελούς επιχείρησης μαζί με μέλη των οικογενειών τους.
Με το πέρας της εκδήλωσης έγινε και καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.