Ενημέρωση του Αντιδημάρχου Ξηρομέρου κ. Θεόδωρου Λιβάνη για το δίκτυο ύδρευσης.


Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ενημερώσω τους δημότες μας σχετικά με την τελευταία μεγάλη βλάβη που είχαμε στο εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης της πόλης του Αστακού.
Σε ένα δίκτυο ύδρευσης το οποίο έχει κατασκευαστεί προ 30 ετών και πλέον και είναι διάτρητο κάτω από 20 γέφυρες, είναι φυσιολογικό να προκύπτουν πολλά προβλήματα, εφόσον μέχρι τώρα δεν έχει πραγματοποιηθεί κανένα ουσιαστικό έργο συντήρησης.
Σας γνωρίζω ότι ο αγωγός χρειάζεται από 14 έως 20 ώρες (ανάλογα με την ζημιά) να εκκενωθεί και 8 ώρες να γεμίσει, γιατί κάποιοι φρόντισαν όλα αυτά τα χρόνια να μην υπάρχουν εκκενωτές στο εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης (τους αφαίρεσαν). Το αποτέλεσμα των παραπάνω είναι ότι χρειάζεται να γίνονται διακοπές παροχής νερού για κάποιες ώρες, ώστε να μπορεί να επισκευαστεί.
Η Δημοτική Αρχή έχει ξεκινήσει ήδη διαδικασία μελέτης για αντικατάσταση των μεταλλικών σωλήνων στα γεφύρια που δημιουργείται το μεγαλύτερο πρόβλημα, και μέσα στον μήνα Φεβρουάριο αναμένεται να ξεκινήσουν και οι εργασίες. Με το παρόν έργο είμαστε σίγουροι ότι θα λυθεί, κατά ένα μεγάλο βαθμό, το πρόβλημα της ύδρευσης, που αντιμετωπίζει κατά διαστήματα η πόλη μας.
Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος μας προσπαθεί κάθε φορά που δημιουργείται πρόβλημα στο δίκτυο ύδρευσης να αποκαθιστά τη ζημιά το γρηγορότερο δυνατόν. 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΛΙΒΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

2 σχόλια:

  1. Τα λεει ο Σταικος ! αλλα ποιος τον ακουσει    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ψαχνετε το προβλημα στην πηγη
    αλλα να ψαξετε την πηγη στο προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.