Κώστας Τριαντακωνσταντής: Στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κάθε ένας να πάρει θέση ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ.


ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Γράφει ο Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής.
Μαθηματικός.

Δημοτικοί Σύμβουλοι, κυρίως της Παλαίρου, ο τόπος μας ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΝΑΚΟΠΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ; Δήμαρχε κ Αποστολάκη θυμηθείτε τι λέγατε: ΟΥΤΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΞΕΝΗ ΣΤΟ ΧΥΤΑ. Τη Παρασκευή 19-2-2016 και ώρα 07:30 μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας.
Καλώ όλη την Αντιπολίτευση να θέσει εκτός ημερησίας διάταξης το θέμα: «Απόφαση του ΦΟΣΔΑ για μεταφορά απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ 3ης Γεωγραφικής Ενότητας ΠΕ Αιτ/νιας, από το Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία της ΠΕ Ηλείας».
Μετά τη γνωστή απόφαση του ΦΟΣΔΑ για μεταφορά απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ από το Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία πολιτικά αναγκαίο και δεοντολογικά φρόνιμο είναι:
1) Να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κατσαμπίρης Γεώργιος και το μέλος του ΔΣ του ΦΟΣΔΑ και Αντιδήμαρχος κ. Στούπας Θεόδωρος. 
Ο λόγος είναι απλός. Είτε ενήργησαν αυτοβούλως είτε κατόπιν εντολής του Δημάρχου κ. Αποστολάκη ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Οι λόγοι που το έκαναν θα φανούν στο μέλλον. Ως γνωστό ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.
2) Αν δεν παραιτηθούν οφείλει ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης να τους αντικαταστήσει πάραυτα.
3) Αν δεν συμβεί ούτε και αυτό ΚΑΛΩ ΣΥΣΣΩΜΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. Αποστολάκη. Ο λόγος είναι απλός. Ο Δήμαρχος υλοποιεί τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
4) Να τοποθετηθεί κάθε μέλος του ΔΣ επί της πρότασης μομφής και να ακολουθήσει ΦΑΝΕΡΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.
Στη πολιτική όποιος διαφωνεί ανεξαρτητοποιείται ή παραιτείται. Διαφορετικά λαϊκίζει και κοροϊδεύει τους Δημότες. 

Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Το δικαίωμα να μετατρέψετε το πανέμορφο τόπο μας σε σκουπιδότοπο μεγάλου μέρους της Δυτικής Ελλάδας ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ. Όσοι συνετέλεσαν στη δημιουργία του ΧΥΤΑ πέρασαν στην τοπική Δημοτική Ιστορία με μαύρα γράμματα.
Σας το είπαμε πολλές φορές μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι ανοίξατε τον Ασκό του Αιόλου για την υποβάθμιση της περιοχής Παλαίρου - Πογωνιάς. Δεν μας ακούσατε.
Έχετε τη τελευταία ευκαιρία να αποφύγετε τη περιφρόνηση των Δημοτών και τη γενική κατακραυγή τους. Διαφορετικά όσοι συμφωνήσουν στη μεταφορά των σκουπιδιών θα περάσουν στη τοπική Δημοτική Ιστορία με μαύρα γράμματα.
Δημοτικοί Σύμβουλοι και κυρίως οι προερχόμενοι από τη Πάλαιρο υπερασπιστείτε το τόπο μας. Δεν έχετε την εντολή να μεταφέρετε σκουπίδια στο ΧΥΤΑ πέραν των ορίων της 3ης Γεωγραφικής Ενότητας. Η ΦΑΝΕΡΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
Πρόεδροι και μέλη των Τοπικών Συμβουλίων Παλαίρου και Πογωνιάς η παρουσία σας στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι επιβεβλημένη. Ο κάθε ένας να πάρει θέση ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ.
Το περιβάλλον δεν μας ανήκει. Το έχουμε δανειστεί από τις επόμενες γενιές για να το διαχειριστούμε. Αν δεν μπορούμε να το βελτιώσουμε οφείλουμε να μην το καταστρέψουμε.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.
1) Είναι γνωστό ότι δεν έχει γίνει προσωρινή ούτε οριστική παραλαβή του έργου του ΧΥΤΑ της 3ης Γεωγραφικής Ενότητας της ΠΕ Αιτ/νιας. Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
2) Τα γνωστά σε μένα χαλκεία παραπληροφόρησης που ανώνυμα έγραφαν προκλητικούς, προσβλητικούς και αστήρικτους χαρακτηρισμούς εναντίον μου, το τελευταίο καιρό σίγησαν. Έγιναν περίγελως στη τοπική κοινωνία. Τους παραδίδω στη χλεύη και τη περιφρόνηση των Δημοτών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.