Η απάντηση του κ. Νίκου Ναούμη στην δημόσια πρόταση του κ. Χρήστου Κολοβού.


Πήραμε με e-mail από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Νίκο Ναούμη, την απάντηση του στην δημόσια πρόταση του κ. Χρήστου Κολοβού (δείτε εδώ).

Του κ. Νίκου Ναούμη.
Πολιτικός επιστήμονας.
Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου Αιτ/νίας.


Αγαπητέ Χρήστο.
Η εμπλοκή μου στα κοινά του τόπου μας, δημιουργήθηκε και με το σκεπτικό της ανάγκης που επικαλείσαι, δηλαδή την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με αναπηρία, μιας κατηγορίας στην οποία ανήκω κι εγώ. Γνωρίζω από πρώτο χέρι κατά συνέπεια όλα τα προβλήματα, διότι απλά τα βιώνω σε προσωπικό επίπεδο.
Η παρούσα δημοτική αρχή γνωρίζεις πολύ καλά ότι αντιμετωπίζει μια σειρά δυσκολιών εξαιτίας της γενικότερης πολιτικοοικονομικής κατάστασης της χώρας. Πιστεύω όμως, ότι μέχρι σήμερα, έχει επιδείξει αποτελεσματικότητα, παρά την κατάσταση αυτή.
Το θέμα της προσβασιμότητας αποτελούσε άγνωστη έννοια, για όλες τις προηγούμενες διοικήσεις του τόπου μας με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Πρώτη φορά λοιπόν, τα θέματα που αφορούν τις εμποδιζόμενες ομάδες των συντοπιτών μας πέφτουν στο τραπέζι και χαίρομαι που είσαι ανοιχτός σε μια τέτοια προοπτική συνεργασίας για το καλό όλων, όσων μας έχουν πραγματική ανάγκη.
Ξέρω πως θα βρεις κι άλλους συνοδοιπόρους σε αυτή την προσπάθεια και όσον αφορά την δική μου συμμετοχή, δεν θα έλεγα ότι είναι αυτονόητη αλλά δεδομένη.
Διότι προσωπικά σε συνεργασία με τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και όλους τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας έχουμε ήδη κάνει μεγάλη προεργασία στο ζήτημα αυτό και θα πάρουμε τις σχετικές πρωτοβουλίες όταν είμαστε έτοιμοι.
Τέλος, έννοιες όπως το πολιτικό κόστος στην περίπτωση αυτή ακούγονται φαιδρές.
Κι ένα σχόλιο φίλε Χρήστο θα ήθελα να κάνω κλείνοντας…
Μιλάμε σχεδόν καθημερινά, τηλεφωνικά, διαδικτυακά ή «δια ζώσης». Η επιστολή αυτή για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα δεν θεωρώ πως εξυπηρετεί κάτι, την στιγμή μάλιστα που μιλήσαμε και τηλεφωνικά και διαδικτυακά χθες το απόγευμα για το ίδιο ακριβώς ζήτημα…

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Νίκος

2 σχόλια:

  1. Βαζω στοιχημα οτι ο Νικος εχει φιλοδοξιες για μεγαλυτερα αξιωματα απο δημ. συμβουλος
    αμα θελει ας το διαψευσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΤΟΥΣ ...
    ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
    ΨΕΜΑΤΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.