Πρόγραμμα τηλεϊατρικής Vodafone στην Δ.Ε. Αστακού (βίντεο).


Σας παρουσιάζουμε το βίντεο για την εφαρμογή τηλεϊατρικής στην Δ.Ε. Αστακού μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας και συγκεκριμένα της Vodafone, που προβλήθηκε την Παρασκευή 5.2 μετά το δελτίο Ειδήσεων των εννιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.
Μιλά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ο Ιατρός και δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου κ. Ιωάννης Τριανταφυλλάκης.
Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής εφαρμόζεται εδώ και δύο χρόνια σε επιλεγμένα απομονωμένα σημεία της Ελληνικής υπαίθρου σε όλη την Επικράτεια.
Με το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone, οι κάτοικοι των απομακρυσμένων αυτών περιοχών μπορούν να επισκέπτονται το Περιφερειακό Ιατρείο του τόπου τους και να πραγματοποιούν δωρεάν 5 βασικές εξετάσεις προληπτικής ιατρικής. Με κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτουν οι Ιατροί που υποστηρίζουν και χρησιμοποιούν το πρόγραμμα, οι εξετάσεις μέσω του δικτύου της Vodafone μεταφέρονται σε πραγματικό χρόνο σε ειδικευμένους Ιατρούς στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών οι οποίοι αμφίδρομα μέσω του ίδιου συστήματος γνωματεύουν και συμβουλεύουν.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.