4.920 € για καθαρισμό αύλειων χώρων Παιδικών Σταθμών Δήμου Ξηρομέρου.


Σε απ' ευθείας ανάθεση ύψους 4.920 € προχώρησε το Νομικό Πρόσωπο Περιβάλλον Αθλητισμός Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου, η οποία αφορά την κοπή χόρτων και την απομάκρυνση φερτών υλικών από τους τρεις Παιδικούς Σταθμούς.
Διαβάζοντας την Τεχνική Περιγραφή, η διάρκεια της παροχής υπηρεσίας είναι από την υπογραφή της παρούσας (23.3) έως 5 Ιουλίου και μιλά για ένα καθαρισμό τον μήνα για τους τρεις Παιδικούς Σταθμούς. Άρα μιλάμε για τέσσερις το πολύ καθαρισμούς στους τρεις Παιδικούς Σταθμούς, δηλαδή σύνολο δώδεκα καθαρισμούς.
Άρα στοιχίζει 4.920/12=410 € την φορά με ΦΠΑ ο καθαρισμός κάθε αύλειου χώρου.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

3 σχόλια:

  1. Τα ποσά είναι όπως ακριβώς αναγράφονται στο επίσημο σας έγγραφο κύριε και αναφέρουμε ότι είναι με ΦΠΑ και όλοι ξέρουν ότι έχουν μέσα και κρατήσεις.
    Που λοιπόν παραπληροφορούμε;
    Επίσης με βάση τις ημερομηνίες οι καθαρισμοί μπορεί να είναι και τρεις σε κάθε Παιδικό Σταθμό και όχι τέσσερις που εμείς βάλαμε. Στο έγγραφο σας δεν διευκρινίζεται.
    Τέλος πάντων αναμένουμε με ενδιαφέρον τα δικά σας νούμερα κύριε, τα άλλα από αυτά που γράφει το έγγραφο σας. Περιμένουμε εσάς να μας πληροφορήσετε σωστά μιας και εμείς παραπληροφορούμε. Έχετε και την ιστοσελίδα σας.

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το σεπτεμβριο δεν καθαρισανε παλι τα προαυλια στους παιδικους με 4950 ενω ειχαμε πανω απο 20 εργαζομενους με πενταμηνα στην καθαριοτητα?????
    γι αυτα ξερει κανεις τιποτα???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε εσείς τόσο δημοκράτης, που ενώ κατέχετε δημόσιο αξίωμα τοποθετήστε ανώνυμα, εκ του ασφαλούς για θέμα που έχω θίξει επώνυμα και κατηγορώντας με.
    Και έχετε την απαίτηση να το βάλουμε κιόλας. Βγάλτε την κουκούλα και βάλτε το ονοματεπώνυμο σας να μπει το ωραίο σχόλιο σας, να πάρετε και την ευθύνη για το γέλιο που θα προκαλέσετε με αυτά που υποστηρίζετε.
    Δεν σας έχουν μάθει ότι οι έχοντες δημόσιο αξίωμα τοποθετούνται θαρρετά και φανερά για τα κοινά;

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.