Εσωτερικό οδικό δίκτυο Μύτικα. Ναρκοπέδιο κανονικό.


Μεγάλα προβλήματα παρουσιάζονται στο εσωτερικό οδικό δίκτυο του Μύτικα, με τεράστιες λακκούβες να κάνουν δύσκολη την ζωή των οδηγών.
Για να είμαστε δίκαιοι αυτό δεν είναι τωρινό φαινόμενο και με την προηγούμενη δημοτική αρχή υπήρχε και το είχαμε αναδείξει και τότε, αλλά αυτή την στιγμή έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης μας, ο οποίος μας έστειλε μία σειρά φωτογραφιών, τονίζοντας μας ότι οι υπάρχουσες λακκούβες πραγματικά είναι πάρα πολύ μεγάλες και πολύ επικίνδυνες για την ασφάλεια ανθρώπων και οχημάτων.
Επίσης μας τόνισε ότι επειδή τώρα ο καιρός ανοίγει και πολλοί κυκλοφορούν από εδώ και πέρα τα μηχανάκια τους, η πτώση σε μία από αυτές της λακκούβες θα έχει επακόλουθο σίγουρο τραυματισμό του αναβάτη.
Δεν ξέρουμε τι γίνεται και ποια η κατάσταση στις άλλες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου, αλλά ας το δουν οι αρμόδιοι το θέμα μιας και εντάσσεται στα καθήκοντα τους, όχι επειδή το λέμε εμείς αλλά το αναφέρει σαφώς ο Καλλικράτης.








11 σχόλια:

  1. Μονο να γινει καρναβαλι μας νοιαζει εμας θα προτιμουσα τα χρηματα να πανε για τις λακουβες και οχι σε σερπαντινες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βγαλτε κανενα τρελο ποσο τωρα να τρελαθουμε ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι μικρο το κερδος........... Μυτικωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για μουρη ειμαστε πρωτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η προηγουμενη αρχη ειχε τουλαχιστον φιλοτιμο και τις εκλεισε, η προεδρος δεν τις βλεπει που πεφτει καθε μερα μεσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να μας πει καποιος που ξερει ποσο μπορει να κοστζει
    η επιδιορθωση στο περιπου μιας λακουβας
    απο 1 τετραγ.μετρο εως 3-5 τετραγ. μετρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να βγαζουμε φωτο τα καμμενα μοτερ ξερουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να ενωσετε ολες τις λακουβες να γινει κολυμβητηριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα η δημοτικη αρχη είναι ανεπαρκής αλλά και η περιφέρεια όμως με δικό μας αντιπεριφερειάρχη μεγάλο ενδιαφέρον δείχνει.Εχει κάνει πολλά ο άνθρωπος εδώ για τα χωριά μας μη κάνει περισσότερα και μας πέσουνε βαριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΈΦΤΙΑΞΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΝΟ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.