Απ' ευθείας ανάθεση 24.600 € για αποκομιδή των σκουπιδιών της Δ.Ε. Αστακού, γιατί ''ξεχάσαμε'' την ημερομηνία λήξης της σύμβασης.


Όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετική μας ανάρτηση και παλαιότερα (δείτε εδώ) στις 20.3.2016 έληξε η σύμβαση αποκομιδής των σκουπιδιών της Δ.Ε. Αστακού, την οποία είχε αναλάβει η ιδιωτική εταιρία Enact Α.Ε.
Ο Δήμος Ξηρομέρου, παρότι γνώριζε πολύ καλά, πολύ καιρό τώρα την ημερομηνία λήξης της σύμβασης αποκομιδής των σκουπιδιών, «φρόντισε» και τελικά «κατάφερε» σε άλλο ένα θέμα να είναι εκπρόθεσμος.
Η λύση μονόδρομος που αναγκάστηκε να εφαρμόσει, για να μην βρομίσει η Δ.Ε. Αστακού από τα σκουπίδια, είναι η απ' ευθείας ανάθεση της αποκομιδής των σκουπιδιών της Δ.Ε. Αστακού στην ίδια εταιρία για τις επόμενες 45 ημέρες αντί 24.600 € και μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαγωνιστικές διαδικασίες οι οποίες απαιτούν κάποιο χρόνο. Πιθανόν χρειαστεί να ακολουθήσει και άλλη απ' ευθείας ανάθεση.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

7 σχόλια:

  1. Αλλο ο ανικανοτης και αλλο ο σκοπιμοτης
    το ενα συγχωρειται το αλλο τιμωρειται ,
    μια κυριακατικη βραδυα , εκλογικη
    απο την λαικη κατακραυγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς βλέποντας αυτή την ανάρτηση και συνδυάζοντας την με τις παραπάνω αναρτήσεις με την τελετή υποδοχής της φλόγας στον Αστακό διαπιστώνω ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν αστείο.
    Κάποτε όταν γινόταν οι προετοιμασία των Ολυμπιακών της Αθήνας κάποιοι επισημαίναμε και μιλάγαμε για το πάρτυ και τις σπατάλες.
    Χαρακτηριζόμασταν μικρόψυχοι σχεδόν ανθέλληνες τότε που δεν θέλουμε το καλό της Πατρίδας μας. Στην διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων είδαμε για ένα μήνα μία άλλη ψεύτικη Ελλάδα, που όταν τελείωσε το πανηγύρι πάει και αυτή μαζί του.
    Μετέπειτα μας έμεινε η Ελλάδα η πραγματική της μίζας, της διαφθοράς, της λαμογιάς η οποία έσκασε με κρότο και τις συνέπειες αυτές πληρώνουμε όλοι μας σήμερα.
    Ο Δήμος Ξηρομέρου κατά την γνώμη μου είναι σήμερα μία μικρογραφία ακριβώς της ίδιας κατάστασης. Τελικά τίποτα δεν αλλάζει. Κάποιοι λίγοι τα λένε και τα φωνάζουν, αλλά όπως και τότε στην Ολυμπιάδα της Αθήνας είναι εχθροί του Δήμου που δεν τον θέλουν να τον δουν τα αναπτύσσεται, γραφικοί, δεν γνωρίζουν τα θέματα και τα γνωστά.
    Και ο χρόνος προχωρά και το πάρτυ καλά κρατεί….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ , ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε άσε τον κόσμο τον είδαμε. Όπου κάνει ο καθένας την δουλειά του και το μικροσυμφέρον του. Μην μιλάς για τον κόσμο. Γι αυτό και έχουμε αυτούς που μας αξίζουν. Υποψήφιοι ανιδιοτελείς , καθαροί , με δική τους φωνή , χωρίς εξαρτήσειςκαι με διάθεση προσφοράς , με αυτό τον κόσμο δεν έχουν καμία τύχη!!!!!
      Αυτή ειναι η μαύρη αλήθεια γι αυτό και δεν υπάρχει διέξοδος.

      Διαγραφή
  4. ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΕΝΗΝΤΑΕΥΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4 , 43
    εαν δωσουμε στο παιδι μας !
    ενα πενηνταευρω καθε τεσσερα χρονια
    θα λυσει το οικονομικο του προβλημα ?
    προφανως , Οχι. δεν το λυνει το επαγγελματικο του προβλημα.
    εαν ομως μαθει να βγαζει καθε μερα , ενα πενηνταευρω
    θα το λυσει το προβλημα του.
    ετσι θα πρεπει να δουμε και το θεμα που αναφερεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.