Πενταπλό BAM: Ανεξαρτητοποιήθηκαν οι προερχόμενοι από την Δ.Ε. Αλυζίας πέντε δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.


Μεγάλη έκπληξη και κεραυνός εν αιθρία στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου. Πέντε δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας προερχόμενοι από την Δ.Ε. Αλυζίας τα βρόντηξαν κάτω και ανεξαρτητοποιήθηκαν, καταγγέλλοντας τον Δήμαρχο κ. Γαλούνη για αυταρχική συμπεριφορά, για παραγκώνιση τους, για αθέτηση των προεκλογικών συμφωνιών και άδικη αντιμετώπιση από άποψη διάθεσης κονδυλίων όσον αφορά την Δ.Ε. Αλυζίας.
Βασίλης Μουρκούσης, Πάνος Γκόλιας, Θωμάς Ρετούλης, Ηλίας Κακούρης και Σπύρος Καϋμενάκης, έχοντας φανερά προσυνεννόηση μεταξύ τους, έριξαν την βόμβα ανεξαρτητοποιούμενοι και βάζοντας σε μεγάλες περιπέτειες τον Δήμο Ξηρομέρου και τον Δήμαρχο κ. Γαλούνη, που δεν πίστευε τα αυτιά του και τα μάτια του σε αυτό που τόσο ξαφνικά σαν τσουνάμι ήρθε να πλήξει την παράταξη της πλειοψηφίας.
«Καλά σε εμένα το κάνατε αυτό που σας εμπιστεύτηκα, σας έβαλα στην παράταξη και σας ανέδειξα;», ωρυόταν ο Δήμαρχος και απάντηση δεν έπαιρνε.
Χάος και ένταση επικράτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σπύρο Λυμπεράτο απεγνωσμένα να προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση την ώρα που γινόταν του κουτρουλή ο γάμος.

Όχι μην ανησυχείτε δεν συνέβη τίποτα από όλα τα παραπάνω. Η παράταξη της πλειοψηφίας του Δήμου Ξηρομέρου παραμένει αρραγής, ενιαία και αδιαίρετη.
Ας μας συγχωρέσουν οι πέντε δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά είπαμε και εμείς φέτος να πούμε το καθιερωμένο Πρωταπριλιάτικο ψέμα.
Καλή συνέχεια.... και του χρόνου.... με τις υπόλοιπες ημέρες ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ και αφιερωμένο το παρακάτω τραγούδι των αδερφών Κατσιμίχα «Δωσ' μου το ψέμα σου».


Δωσ' μου το ψέμα σου.

2 σχόλια:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.