Νέο κτίριο Κ.Υ. Μύτικα. Από χίλια κύματα η κατασκευή του.


Σας παρουσιάζουμε σήμερα την αναλυτική ενημέρωση για την πορεία κατασκευής του νέου κτιρίου του Κ.Υ. Μύτικα, όπως μας την έκανε εγγράφως η ανάδοχος του έργου κα Αικατερίνη Τσιπά, την οποία ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ανταπόκριση και την συνεργασία.
Εκεί θα δείτε την ασυνέπεια της Πολιτείας και τι δυσκολίες αντιμετωπίζει ένα δημόσιο έργο και ο ανάδοχος, όταν έχει να κάνει λογαριασμούς με το δυσκίνητο και το πνιγμένο μέσα στην γραφειοκρατία Ελληνικό Κράτος.
Ελπίζουμε αυτό το έργο σύντομα να τελειώσει και όλη αυτή η περιπέτεια κατασκευής των 6 χρόνων να αποτελεί μία δυσάρεστη ανάμνηση.
Καλούμε την 6η ΥΠΕ να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε η ανάδοχος να μπει πάλι στο έργο.
Ομολογούμε ότι επειδή το γνωρίζουμε το θέμα, η 6η ΥΠΕ ασχολήθηκε και ασχολείται και φαίνεται ότι σύντομα θα επανεκκινήσουν οι εργασίες. Με την πληροφόρηση που έχουμε, σας διαβεβαιώνουμε ότι το έργο, όσον αφορά την συγκεκριμένη εργολαβία, θα ολοκληρωθεί.
Δείτε εδώ το ενημερωτικό έγγραφο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.