Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για έξι μηχανισμούς seatrac στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με στόχο την πρόσβαση των ΑΜΕΑ στη θάλασσα.Δημοσιεύθηκε ο πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την εγκατάσταση του συστήματος αυτόνομης πρόσβασης των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑμεΑ) στη θάλασσα(Seatrac), και σύμφωνα με πληροφορίες, ένα απ’ αυτά θα εγκατασταθεί στην παραλία «Πλάκες» Κατακόλου.
Σύμφωνα με την προκήρυξη αναφέρεται ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προκηρύσσει «Πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό για την α) εξακρίβωση της λειτουργικότητας και την αποκατάσταση τυχόν βλαβών στα ήδη υπάρχοντα αποθηκευμένα συστήματα αυτόνομης πρόσβασης των ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ) στη θάλασσα (Seatracs), β) εγκατάσταση, δοκιμή καλής λειτουργίας, τον περιοδικό έλεγχο και την απεγκατάσταση έως έξι (6) συστημάτων αυτόνομης πρόσβασης των ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ) στη θάλασσα (Seatracs) συμπεριλαμβανομένων των τηλεχειριστηρίων τους, τη θερινή περίοδο 2016, γ) την αποκατάσταση των συστημάτων πρόσβασης από την πιθανότητα σοβαρής βλάβης που θα προκληθεί από κακή χρήση, ή ενδεχόμενους βανδαλισμούς, συνολικού ποσού μέχρι 32.600,00ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ».
Κάθε προσφορά θα συνταχθεί στην Ελληνική γλώσσα και θα συνοδεύεται από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής 
στο διαγωνισμό.
Ημερομηνία λήξης υποβολής των προσφορών ορίζεται η 31/5/2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία της Δ/νσης Οικονομικού – Τμήμα Προμηθειών (Πανεπιστημίου 254- Β’ κτήριο).
Ημερομηνία αποσφράγισης των φακέλων δικαιολογητικών συμμετοχής ορίζεται η 31/5/2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 π.μ. στην έδρα της Π.Ε. Αχαΐας, Πανεπιστημίου 254( Β’ κτήριο), στην Πάτρα.
Αντίγραφα της διακήρυξης καθώς επίσης και πληροφορίες για τον διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από 8.30 π.μ. έως 14.30 μ.μ. από την Δ/νση Οικονομικού – Τμήμα Προμηθειών (2613-613135 ,2613-613409 αρμόδιος υπάλληλος: Κ. Ράπτη).

2 σχόλια:

  1. Εννοείται πως το ένα πρέπει να το διεκδικησουμε και να τοποθετηθεί στο μυτικα στην παραλία δίπλα στο λιμάνι. Οπωσδήποτε. Έργο και ουσίας και υψηλού πολιτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε ρε παιδακι μου να το παρουμε κι 'μεις για να μπαινω στην θαλασσα εχω να μπω στην θαλασσα εξι χρονια, μακαρι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.