Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κέντρο Υγείας Μύτικα η προγραμματισμένη αιμοδοσία.


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 25 Ιουνίου 2016, από 09:00 π.μ. έως 01:00 μ.μ., στο Κέντρο Υγείας Μύτικα η προγραμματισμένη αιμοδοσία. Εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας επιμελήθηκε με πολύ προσοχή το έργο της αιμοληψίας.
Ενημερώνουμε ότι από την προηγουμένη αιμοδοσία που έγινε στις 17.1.2016 υπάρχει αποθεματικό 50 μονάδες. Δόθηκαν σε ασθενείς της Αλυζίας 15 μονάδες, που ήταν σε διάφορα Νοσοκομεία της Ελλάδας. Σήμερα έδωσαν 22 αιμοδότες. Η τράπεζα αίματος που υπάρχει στο Νοσοκομείο Λευκάδος έχει στην διάθεση της συνολικά 57 μονάδες. Ευχαριστούμε τους νέους αιμοδότες που προσήλθαν και τέλος ευχαριστούμε και αυτούς που ενώ προσήλθαν δεν μπόρεσαν να δώσουν για διάφορους λόγους.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια ανεξαιρέτως σε όλους τους συντελεστές διοργάνωσης της αιμοδοσίας. Στους ευαίσθητους περί την προσφορά αίματος συμπολίτες μας, στους υπέροχους ανθρώπους του συνεργείου αιμοληψίας από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, οι οποίοι χρόνια τώρα πραγματοποιούν τις αιμοληψίες χωρίς να έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα, στο Κ.Υ. Μύτικα.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.