Κατάστημα Tirquaz στον Μύτικα. Αρώματα, καλλυντικά, είδη δώρων/εποχιακά, προϊόντα οικιακής χρήσης.


Σας ενημερώνουμε πως στον Μύτικα λειτουργεί το κατάστημα Tirquaz στο οποίο μπορείτε να βρείτε αρώματα, καλλυντικά, είδη δώρων/εποχιακά καθώς και προϊόντα οικιακής χρήσης, όπως απορρυπαντικά, χαρτικά κ.ά σε πραγματικά πολύ χαμηλές τιμές.
Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Στρατηγού Βαρνακιώτη (στο δρόμο που βρίσκεται το Πνευματικό Κέντρο Μύτικα, έναντι πρώην Ειρηνοδικείου). Δείτε τα προϊόντα μας στην σελίδα μας στο Facebook: Tirquaz-Mytikas Aitol/nias.
Είμαστε στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο 2646081450.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Τις ευχές μας για καλές δουλειές στους ιδιοκτήτες του νέου καταστήματος και μας χαροποιεί να μαθαίνουμε ότι ανοίγουν νέες επιχειρήσεις στον Μύτικα και να τις προβάλλουμε, εννοείται πάντα δωρεάν. Επίσης προτρέπουμε τους συμπατριώτες μας να στηρίζουν την τοπική αγορά μας με τα καταστήματα της, γιατί αυτό είναι προς όφελος όλων μας.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.