Πλημμύρα στη διασταύρωση Κανδήλας - Μύτικα.



Δεν είναι η πρώτη φορά που αντικρίζουμε αυτή την εικόνα στη διασταύρωση Κανδήλα - Μύτικας - Αστακός - Βόνιτσα. Την είδαμε σήμερα το μεσημέρι πάλι. Και αναρωτιόμαστε: Κανείς από τον Δήμο δεν έτυχε να περάσει από εκεί; Μήπως ήταν όλοι απασχολημένοι με την απογραφή σε έσοδα από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις ή κουράστηκαν από την ενασχόλησή τους σ΄ αυτές και έφυγαν για διακοπές σε άλλα μέρη;
Εάν περισσεύει τόσο νερό ώστε να το αφήνουμε να πλημμυρίζει τον οδικό μας άξονα, γιατί είχαν πρόβλημα τα χωριά και φέτος, όπως συμβαίνει κάθε καλοκαίρι σχεδόν τα τελευταία χρόνια, με συχνές διακοπές; Ιδίως στην Κανδήλα ήταν πολλά τα παράπονα για την διακοπή νερού κατά τις απογευματινές κυρίως ώρες, γιατί κάποιοι αποφάσιζαν να κλείνουν τις βάνες για να συμβάλλουν στον τουρισμό στα παράλια ώστε να υπάρχει εκεί επάρκεια, αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα χωριά.
Κι αφού κανείς Πρόεδρος ή Σύλλογος από την Κανδήλα δεν ζήτησε οικονομική ενίσχυση για πολιτιστικές εκδηλώσεις κάνοντας οικονομία φέτος στον Δήμο, ας διαθέσουν κάποια λεφτά που ίσως περίσσεψαν για να λυθεί το πρόβλημα που επιμένει στο συγκεκριμμένο σημείο.
Βέβαια δεν ήμαστε σε θέση να ξέρουμε το κόστος και αν ο Δήμος μπορεί να αντεπεξέλθει σ΄ αυτό, απλά επισημαίνουμε το πρόβλημα θεωρώντας ότι είναι πιο σημαντικό από μια συναυλία και ένα φαγοπότι.
Δείτε τις εικόνες:





4 σχόλια:

  1. Από φωτογραφίες μπουχτησαμε κ κριτικές..γίνετε ποιο ενεργή.. Όσο για το νερό στην κανδήλα όλοι τα μποστανια κ τα κηπια ποτίζουν τΟ απόγευμα..πηγαίνετε σε ένα σπίτι που δεν έχει κήπο..κ καλά κάνουν κ έχουν βέβαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ!!!!!!!! Ο ΔΗΜΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΜΕ ΜΠΛΑΚ ΛΕΙΜΠΕΛ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δήμος μια ζωή Δήμος θα είναι..όποιος κ να αναλάβει ακόμα κ αυτοί που τα αναδειχθούν τα προβλήματα να αναλάβουν το Δήμο χειρότερα θα πάνε..είναι έτσι το κράτος που θα τους πάει κ αΣ μν το θέλουν..σε ολους Τους δήμους τις ελλάδας γίνετε το απόλυτο χάος χρόνια τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύμφωνα με την κοινή λογική !
    -εδώ δικαιολογείται απόλυτα η απευθείας ανάθεση έργου σε τρίτους , προκειμένου ν' αποκατασταθεί τα ταχύτερο δυνατόν η βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης,
    -αλλά σε αναμενόμενο εποχικό έργο για τον Μάιο του 2017 π.χ. καλωπισμός μιας παιδικής χαράς ,
    δέν δικαιολείται.
    Να είμαστε ειλικρινείς ως πολιτικοί ή ως απλοί πολίτες , εάν πραγματικά θέλουμε να πάμε κάπως καλύτερα , ως κοινωνία ανθρώπων-πολιτών !
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.