Απάντηση του κ. Αντιδημάρχου Δ.Ε. Αλυζίας στην ανάρτηση για τα παρασκήνια (Τρίτη 30/08/2016).


Προς: ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS

«το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».
Μάνος Χατζιδάκης

Σε συνέχεια της διαδικτυακής σας ανάρτησης για παρασκήνια στο Δήμο Ξηρομέρου σας ενημερώνω για το άρθρο 59 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 - Καλλικράτης.
Εναπόκειται στην διακριτική ευχέρεια του Δημάρχου για την αντικατάσταση των Αντιδημάρχων μετά από 30 μήνες θητεία δηλαδή Φεβρουάριο 2017.
Σας αποστέλλω την συγκεκριμένη απάντηση προκειμένου να διαφυλάξουμε την αντικειμενική ενημέρωση των αναγνωστών σας την οποία απρόσκοπτα υπηρετείτε!!
Κλείνοντας σας χαιρετώ με ένα στίχο του Κ. Βάρναλη από τους μοιραίους.

«δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, να προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα».

Ο Αντιδήμαρχος 

ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Το δικό μας ενυπόγραφο σχόλιο είναι:
1) Ούτε θλιμμένοι είμαστε, ούτε παράφρονες και ειδικά να το πάθουμε αυτό για οποιοδήποτε μέλος της παρούσας δημοτικής αρχής. Όλα τα μέλη της δημοτικής αρχής κατά την γνώμη μας έχουν συνευθύνη, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο, για ότι πράττεται και έχουμε την άποψη ότι η διοίκηση του Δήμου Ξηρομέρου, είναι ενός ανδρός αρχή με ανοχή των υπολοίπων.
2) Δεν ξέρουμε σε τι ακριβώς απαντά ο κ. Αντιδήμαρχος, μιας και στο παραπολιτικό μας κείμενο (σπάνια βάζουμε τέτοια) μιλάμε για συζητήσεις και φήμες σε επίπεδο παρέας και καφενείου, για ενδεχόμενη αλλαγή Αντιδημάρχου Αλυζίας το Φεβρουάριο. Είναι ένα ανάλαφρο παραπολιτικό κείμενο και κάτι που συζητείται ευρέως σε πηγαδάκια και όλοι το γνωρίζουν. Άρα προς τι η αναφορά της νομοθεσίας; Και εμείς για το Φεβρουάριο μιλήσαμε. Άλλωστε οι καρέκλες δεν έχουν κόλλα.
3) Τόσα σοβαρά θέματα και προβλήματα έχουμε αναδείξει που αφορούν την Δ.Ε. Αλυζίας και απάντηση δεν λάβαμε. Τα εναέρια φώτα του Μύτικα δεν άναψαν πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια, ο κατεστραμμένος δρόμος του Βάρνακα 2 χρόνια στο περίμενε, τα φώτα ασφαλείας του βουλιαγμένου λιμανιού ανύπαρκτα, με κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος, στην Κανδήλα, στο Αρχοντοχώρι και στην Παναγούλα δύο χρόνια τώρα δεν έχει γίνει το παραμικρό, η κατανομή χρημάτων του Λιμενικού Ταμείου άδικη για τον Μύτικα και την Αλυζία επί δύο χρόνια και λέξη δεν είπαμε αλλά τα ψηφίσαμε, ελλιπής φωτισμός στις Τ.Κ. με το σπασμένο τηλέφωνο να δουλεύει μήπως και διορθωθεί, απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό λιμανιού χρυσή (και πέρυσι), απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό χόρτων κοινόχρηστων χώρων χρυσή και αόρατη, απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό χόρτων νεκροταφείων χρυσή και αόρατη (και πέρυσι), απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό φρεατίων χρυσή (και πέρυσι), απ' ευθείας ανάθεση καθαρισμού παραλιών αόρατη και μην πούμε άλλα, δεν έχει τελειωμό η λίστα...
Στο παραπολιτικό σπεύσαμε να απαντήσουμε κ. Αντιδήμαρχε και απαντάμε ακριβώς σε τι;

Υ.Γ. 1: Για την συγκεκριμένη ανάρτηση έχει ζητηθεί από τον κ. Μουρκούση η δυνατότητα αποστολής μόνο επώνυμων σχολίων και φυσικά σεβόμαστε την θέληση του.
Υ.Γ. 2: Δεν επισυνάπτουμε ρήσεις επιφανών ανδρών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.