Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας, σύμφωνα με στοιχεία - ντοκουμέντα από τον κ. Τριαντακωνσταντή.


Του κ. Κώστα Τριαντακωνσταντή.

Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνο ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΗΟΥΝ αμέσως ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ από το ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας. Είναι πολιτικά ισχυροί να το κάνουν; Για τα υπόλοιπα θα αποφανθούν οι αρμόδιοι της πολιτείας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1.
Στη Βόνιτσα στις 18 Ιουλίου 2016 υπεγράφη σύμφαση παροχής υπηρεσιών ποσού 607.600,00 ευρώ με ΦΠΑ για το έργο: "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΧΥΤΑ) 3ης ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ μεταξύ του ΦΟΣΔΑ με εκπρόσωπο το Πρόεδρο κ. Κατσαμπίρη Γεώργιο ως ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ και της εταιρίας «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΕ» με εκπρόσωπο το κ. Διονύσιο Γεωργόπουλο ως ΑΝΑΔΟΧΟΣ. Η σύμβαση έχει ΑΔΑ: 6ΨΔΦΟΞΚΚ-ΠΥΚ, μπορεί ο αναγνώστης να τη διαβάσει ολόκληρη. Παρακάτω έχουμε την 1η και 3η σελίδα. 
Στην 3η σελίδα έχουμε το εξής καταπληκτικό:
Ειδικότερα στο ΧΥΤΑ θα γίνονται δεκτά τα απορρίμματα των ΟΤΑ της 3ης Γ.Ε νομού Αιτ/νίας που πληρούν τις προδιαγραφές αποβλήτων αποδεκτών στη συγκεκριμένη κατηγορία του ΧΥΤΑ, σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας, την ΑΕΠΟ και τον Ευρωπαϊκό κατάλογο απορριμμάτων ή άλλα που θα αποφασίσει η Προϊσταμένη Αρχή.
Διαβάστε παρακαλώ τη 1η και 3η σελίδα της σύμβασης:





Μετά από αυτό που διαβάσετε υπάρχει κάποιος που να αμφιβάλει ότι υπάρχει: 
ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ - ΠΟΓΩΝΙΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟ.
- Δημότες αντιδράστε. ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ. 
- Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παλαίρου και γενικότερα της πλειοψηφίας συμφωνείτε με αυτή τη παράγραφο της σύμβασης;
- Δήμαρχε κ. Αποστολάκη τι θα πάτε να κάνετε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Λευκάδας όπως είπατε στη συνεδρίαση του ΔΣ στη Πάλαιρο; 


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2.
Προχωρούμε σε δύο αποφάσεις του ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης που κατά τη γνώμη μου είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ και ΗΘΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ.
1) Ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ κ. Τραυλός Σωτήριος συμμετέχει και ψηφίζει σε συνεδρίαση που αποφασίζει απευθείας ανάθεση στον ίδιο!!!!!!!! 
Δύο σελίδες από τη σχετική απόφαση:





2) Η Αντιδήμαρχος και μέλος του ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης κ. Πανταζή Παναγιώτα συμμετέχει και ψηφίζει σε συνεδρίαση που αποφασίζει απευθείας ανάθεση σε επιχείρηση που συμμετέχει ο πατέρας της!!!!!!!!




Η αρμόδια ελεγκτική αρχή έχει στα χέρια της τις δύο αποφάσεις και θα αποφασίσει για τα περαιτέρω από νομικής πλευράς.
Ο κ. Τραυλός Σωτήριος και η κα Πανταζή Παναγιώτα πρέπει άμεσα να παραιτηθούν από μέλη του ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης;
Ο Πρόεδρος του Κέντρου κ. Παντελής Αποστολάκης παρακαλείτε να ενημερώσει τους Δημότες πως χαρακτηρίζονται οι παραπάνω αποφάσεις σύμφωνα με τη ισχύουσα νομοθεσία. Οι Δημότες πάντως θα μάθουν. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
Δήμαρχε κ. Αποστολάκη χάσατε εντελώς τον έλεγχο ή αυτά γίνονται με τη συγκατάθεση σας; Σε κάθε περίπτωση αν δεν παραιτηθούν, τότε αντικαταστήστε τους εσείς. ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3.
Μια απόφαση της ΕΕ του ΦΟΣΔΑ με ΑΔΑ ΩΤΑΡΟΞΚΚ-7ΗΡ αναφέρει ότι στην εισήγηση του ο Πρόεδρος κ. Κατσαμπίρης Γεώργιος είπε:
«Η Ανάδοχος εταιρεία της υπηρεσίας  [Λειτουργία χώρου υγειονομικής ταφής απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) 3ης Γεωγραφικής Ενότητας Ν. Αιτ/νίας» επέτυχε την έκδοση υπέρ της, της υπ΄ αριθ. 10/2016 Διαταγής Πληρωμής του Δικαστή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λευκάδας, δυνάμει της οποίας εντέλλεται ο Αναγκαστικός Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Αιτ/νίας το ποσό 166.642,57 ευρώ για την υπηρεσία που έχει προσφέρει και 3.530,00 ευρώ για δικαστική δαπάνη έκδοσης της 10/2016 Διαταγής Πληρωμής».
Στη συνέχεια η ΕΕ αποφάσισε να αναθέσει τον χειρισμό της υπόθεσης σε Δικηγόρο από την Αθήνα.
Κατόπιν τούτων ερωτάται ο Πρόεδρος κ Κατσαμπίρης:
Είστε διατεθειμένος, ως οφείλετε, να ενημερώσετε το Δημοτικό Συμβούλιο και τους Δημότες, το συντομότερο δυνατό, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

Αγαπητοί Αναγνώστες.
Δυστυχώς ο Δήμος έχει εισέλθει σε τροχιά πλήρους κατάρρευσης σε όλα τα επίπεδα. Το λέμε από πολύ καιρό τώρα μέσα από τα άρθρα μας. Αυτά και άλλα πολλά που θα ακολουθήσουν, δεν ήθελαν πολλοί να μάθετε και προσπάθησαν με πολλούς τρόπους να με εμποδίσουν και να με φοβίσουν. Απέτυχαν παταγωδώς.
Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 θα δημοσιεύσουμε νέες αποκαλύψεις, για ποσά που έλαβαν εργολάβοι και προμηθευτές επί Δημαρχίας κ. Αποστολάκη.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.