Η μηχανή του χρόνου: Θεατρική παράσταση ''Αλή Πασάς'' από το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα.


Μία υπέροχη φωτογραφία ανέβασε στο Facebook ο συμπατριώτης μας Μυτικιώτης κ. Μιλτιάδης Καραβίας. Είναι το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα και συγκεκριμένα κάποιοι από τους μαθητές του, που έχουν ανεβάσει το θεατρικό έργο ''Αλή Πασάς'', επ' ευκαιρία εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου.
Η τοποθεσία της φωτογραφίας αναγνωρίζουμε ότι είναι η λίμνη και για την χρονολογία και τα πρόσωπα ας μας πει ο Μίλτος ή όποιος άλλος γνωρίζει. Τον Μίλτο φυσικά τον αναγνωρίσαμε.

1 σχόλιο:

  1. Αλέξης Παπαναστάσης17 Σεπτεμβρίου 2016 - 12:20 π.μ.

    Ο δάσκαλος Πέτρος Μπερερής σκηνοθετούσε τις θεατρικές παραστάσεις Γυμνασίου και Δημοτικού μαζί.Τα περισσότερα παιδιά που εικονίζονται στην παράσταση αυτή (Παπαφλέσσας του Σπ. Μελά)είναι του Γυμνασίου.Πρωταγωνιστής ο Γιώργος Μπουλιέρης (Μαγκάλας).Στο ρόλο του Ιμπραήμ ο Νίκος Ζαμπέλης (Μπέλιας).
    Τις πληροφορίες μου τις έδωσε ο Πέτρος Μπερερής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.