Ξεκίνημα σήμερα για την ομάδα του χωριού μας τον Αλυζιακό. Αντίπαλος η πολύ καλή ομάδα του Ηρακλή Αστακού.


Ξεκίνημα σήμερα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας (Γ' όμιλος) και η ομάδα του χωριού μας ο Α.Ο. Αλυζιακός, παίζει τον πρώτο του αγώνα εντός έδρας με αντίπαλο την γειτονική και φίλη ομάδα του Ηρακλή Αστακού. Ο αγώνας είναι λοιπόν σήμερα Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, στις 04:30 μ.μ. στο γήπεδο του Μύτικα.
Ας παραβρεθούμε λοιπόν όλοι στο γήπεδο, να δούμε ποδόσφαιρο από δύο πολύ καλές ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα. Ευχόμαστε να δούμε ένα καλό αγώνα, μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, με πολλούς θεατές (πιστεύουμε θα παραβρεθούν και πολλοί φίλαθλοι από Αστακό), που να νικήσει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός, με δική μας ευχή αυτός να είναι η ομάδα του χωριού μας, ο Α.Ο. Αλυζιακός.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.