Προσοχή προς του συμπατριώτες μας που ταξιδεύουν οδικά προς Αγρίνιο και το αντίστροφο.


Εφιστούμε την προσοχή στους συμπατριώτες μας από την Δ.Ε. Αλυζίας που ταξιδεύουν οδικά προς Αγρίνιο και το αντίστροφο. Από σήμερα Πέμπτη 22.9 έως Σάββατο 8.10, η κυκλοφορία στο οδικό κομμάτι μεταξύ Μπαμπίνης και Φυτειών διακόπτεται, ώστε να εκτελεστούν με ασφάλεια οι εργασίες του εν εξελίξει οδικού έργου Κουβαράς - Φυτείες - Μπαμπίνη.
Πλέον για Αγρίνιο οι δύο πιο κοντινές επιλογές για τους κατοίκους της Αλυζίας είναι: Αρχοντοχώρι - Αετός - Μπαμπίνη - Μαχαιρά - Σκουρτού - Όχθια (περιμετρικά) - Εθνική Οδός - Αγρίνιο ή Βελά - Βασιλόπουλο - Μαχαιρά - Σκουρτού - Όχθια (περιμετρικά) - Εθνική Οδός - Αγρίνιο.

1 σχόλιο:

  1. Προσοχή -προσοχή
    στα εγκαίνια θα είναι παρών και οι δύο εκεί και όπως το συνηθίζουν άλλωστε όλοι οι πολιτικοί μας ταγοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.