Αποσύρθηκε και δεν συζητήθηκε τελικά στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο το πολύ σημαντικό 4ο θέμα: «Υποβολή στο Δ.Σ. της εκτέλεσης Π/Υ 3ου τριμήνου έτους 2016».


Αποσύρθηκε και δεν συζητήθηκε τελικά στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο το πολύ σημαντικό 4ο θέμα: «Υποβολή στο Δ.Σ. της εκτέλεσης Π/Υ 3ου τριμήνου έτους 2016». Με σχετική μας παλαιότερη ανάρτηση (δείτε εδώ) σας είχαμε ενημερώσει για την αντίστοιχη έκθεση του 2ου τριμήνου, που αποτύπωνε απόκλιση της στοχοθεσίας στην εκτέλεση του προϋπολογισμού κατά 50,5% (πάρα πολύ μεγάλη).
Περιμέναμε λοιπόν να συζητηθεί σήμερα αυτό το πολύ σημαντικό θέμα για να βγάλουμε και εμείς ως απλοί δημότες συμπεράσματα για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση του Δήμου μας.
Τελικά ο κ. Δήμαρχος το απέσυρε, αιτιολογώντας αυτή του την ενέργεια, με το επιχείρημα ότι λείπουν κάποια στοιχεία και θα ξανά έρθει για συζήτηση αφού ληφθούν υπ' όψη και αυτά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.