Πρόσκληση σε εσπερίδα.


Η Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ.ΣΥ) σας καλεί σε εσπερίδα την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016, 5:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο SΤΑΝLΕΥ, πλατεία Καραϊσκάκη (ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ) Αθήνα, με το παρακάτω θέμα: «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στην Αιτωλοακαρνανία, προοπτικές και προβληματισμοί».
Οι Α.Π.Ε. ήρθαν για να κάνουν καλύτερο το μέλλον της ζωής μας, για να προστατέψουν το περιβάλλον, για να δώσουν οφέλη στην τοπική και περιφερειακή οικονομία, για να μειώσουν την εξάρτηση από τους συμβατικούς ενεργειακούς πόρους. Είναι όμως έτσι;
Ειδικοί επιστήμονες και υπεύθυνοι φορέων Θα μας αναλύσουν τα θέματα: για τα φωτοβολταϊκά, την αιολική ενέργεια, τη βιομάζα και το βιοαέριο, κ.α. Θα τους ρωτήσουμε και Θα μας απαντήσουν και θα γίνουμε σοφότεροι. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χολής Παναγιώτης                   Μπαμπάτσικου Ευαγγελία

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.