15.850 € απ' ευθείας ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου, για τεχνική υποστήριξη του προγράμματος των ΚΔΑΠ.


Με σχετική του απόφαση το ∆.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του ∆ήµου Ξηρομέρου, αποφάσισε την διάθεση 15.850 € με απ' ευθείας ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη, για τεχνική υποστήριξη του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής - ΚΔΑΠ».
Θυμίζουμε ότι για τον ίδιο λόγο είχε υπάρξει στις 16.4.2016 παρόμοια απόφαση (δείτε εδώ), πάλι με ύψος 15.850 €. Η τωρινή μάλλον αφορά την νέα χρονιά.
Επίσης θυμίζουμε ότι το άλλο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου, διέθεσε με απ' ευθείας ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη το ποσό των 5.000 €, για τεχνική υποστήριξη του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής - Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Ξηρομέρου» (δείτε εδώ).
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου.

3 σχόλια:

 1. Ακόμα και με όλο τον κρατικό προϋπολογισμό ,
  εάν υποθέσουμε οτι επιχορηγούσε η πολιτεία τους δήμους ,
  πάλι θα είχαν οι δήμοι ελλειματικούς προϋπολογισμούς έάν δέν γινόταν και όπως γίνεται , προσεκτική και λογική ιεράρχιση των διαφόρων δραστηριοτήτων τους σε τεχνικά δημοτικά έργα και δημοτικά προγραμμάτα.
  ενεργοί απλοί πολίτες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. 11,34 εμεις πόσο είχαμε το 2016 για δημοτικά έργα ?

   Διαγραφή
 2. Νομίζω 4,5 εκατ. ευρω για εργα και προμηθειες καθε ειδους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.