Οι πίνακες επιτυχόντων των έντεκα εργαζόμενων του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου».


Το  Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου», εξέδωσε τους πίνακες επιτυχόντων των αριθ. ΣΟΧ 1/2016 και ΣΟΧ 2/2016 προκηρύξεων για την σύναψη έντεκα (11) συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου, για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» που αφορά τους τρεις Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους επιτυχόντες. Δείτε τους πίνακες επιτυχόντων εδώ και εδώ.

2 σχόλια:

  1. Η δημοτική αρχή του δήμου Ξηρομέρου ,
    με έωλες δικαιολογίες και διάφορα προσχήματα ότι δήθεν δέν υπάρχουν αρκετά και όπως έλεγαν και λένε στο ταμείο του δήμου χρήματα ,
    τερμάτισε την λειτουργία του παιδικού σταθμού στην κοινότητα Καραϊσκάκη , με αποτέλεσμα να πηγαιοέρχονται μικρά παιδιά μέσα στους δρόμους κάθε μέρα χειμώνα-καλοκαίρι για την στοιχειώδη παιδαγωγική τους αγωγή !
    και την ίδια στιγμή όλοι μας παρακολουθούσαμε και ακόμα βλέπουμε μία ξέφρενη και ανεξέλεγκτη κατασκευή μίκρο-έργων δευτερευούσης σημασίας.
    και ξαφνικά έρχονται μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων έχοντας ανακαλύψει το "μαγικό δάνειο" που θα δώσει λύση στην ανεπάρκειά τους.
    Μάλλον έλλειμα σοβαρότητας υπάρχει στην δημοτική αρχή και στοιχειώδους αγωγής και πολιτικής ηθικής.
    καλημέρα ! στην Νεολαία του δήμου μας που αγωνιά και αγωνίζεται για ιδανικά-μόρφωση και για ένα πιό σταθερό επαγγελματικό μέλλον.
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. διόρθωση φράσης στο παραπάνω σχόλιο.
    στοιχειώδη προσχολική τους αγωγή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.