Μοναδικός Μύτικας Αιτ/νίας και Κάλαμος Λευκάδας, με βίντεο από drone του κ. Νίκου Τσαβαλά.


Το ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS σας εύχεται καλή Πρωτοχρονιά με υγεία και ευτυχία για όλο το κόσμο  με ένα καταπληκτικό βίντεο από drone, από τον επαγγελματία φωτογράφο και φίλο του Μύτικα κ. Νίκο Τσαβαλά (http://www.ntphotography.gr/).
Μοναδικός Μύτικας Αιτ/νίας και Κάλαμος Λευκάδας. Ο Μύτικας διαθέτει απαράμιλλη ομορφιά και εξαιρετικές προοπτικές για τουριστική ανάπτυξη, αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτό, το έχουμε καταλάβει και το εκτιμούμε εμείς οι ντόπιοι κάτοικοι του και το κυριότερο, αυτοί που ασκούν τοπική διοίκηση.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.