Χαμός χρονιάρες ημέρες: Κατέθεσαν μήνυση στο ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕWS, γιατί ενοχλεί με την κριτική του!

ΟΧΙ στη ΦΙΜΩΣΗ και στην ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ του ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS
Εμείς δεν είμαστε ραγιάδες για να προσκυνήσουμε κανέναν!

Ο κ. Κουτιβής Ευάγγελος, που έχει οριστεί απο τη δημοτική αρχή ως μέλος του Κέντρου Μέριμνας του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας, σε μια πρωτοφανή ενέργεια για τα αυτοδιοικητικά και νομικά χρονικά της χώρας, υπέβαλε μήνυση κατά του ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕWS με ένα και μοναδικό στόχο: Να φιμώσει την ελεύθερη γνώμη των δημοτών και την τρομοκράτηση του μπλογκ (blog) για να σταματήσει την κριτική και τον έλεγχο στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής.
Δηλώνουμε προς την δημοτική αρχή Ακτίου - Βόνιτσας ότι ενέργειες τέτοιες δεν μας πτοούν, δεν μας φοβίζουν, αντίθετα μας ατσαλώνουν!
Τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους δημότες, θα συνεχίσουμε να ασκούμε κριτική στα κακώς κείμενα της κάθε εξουσίας, ασυμβίβαστοι, ανεξάρτητοι, αδέσμευτοι και ανυπότακτοι ως ελεύθεροι ενεργοί πολίτες.
Στο τόπος μας που γέννησε ήρωες, στο τόπο της Αντίστασης και των αγώνων για την ελευθερία, ο κ. Κουτιβής Ευάγγελος, χρησιμοποιώντας την ιδιότητα του ως μέλος του Κέντρου Μέριμνας του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας, επιδιώκει να επιβάλει στην ενημέρωση μια ιδιότυπη δικτατορία δια της τρομοκράτησης, των απειλών, όλων όσων ασκούν κριτική στο τρόπο διαχείρισης του Δήμου.
ΟΧΙ στην προσπάθεια φίμωσης του ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕWS, φασιστικής επιβολής σιωπής, καθώς και εξαφάνισης του ελεύθερου λόγου και της ελεύθερης άποψης.
Δεν θα γράψουμε άλλα σεβόμενοι τις χρονιάρες μέρες… 

Υ.Γ.: Προκαλούμε τον κ. Κουτιβή να δώσουμε τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς στη δημοσιότητα για να δούμε ποιος έχει και ποιος δεν έχει λεφτά, για να μην κοροϊδεύουμε την τοπική κοινωνία....

Πρωτοβουλία ενάντια στις διώξεις στους ενεργούς πολίτες Ακτίου Βόνιτσας.

1 σχόλιο:

  1. Την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας προς το καλύτερο blog του νομού μας το ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS. Ένας από τους σκοπούς και ρόλους των blogs είναι αυτός, να ενημερώνει με στοιχεία και ντοκουμέντα τους πολίτες.
    Και επειδή ως επί το πλείστον τα blogs είναι μη καθοδηγούμενα και ελεγχόμενα, δηλαδή πραγματικά ελεύθερα μέσα έκφρασης γνώμης πολλών και διαφορετικών ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτά (εξού και οι διαφορετικές απόψεις που συνυπάρχουν), ενοχλούν πολύ αυτούς που έχουν συνηθίσει αλλιώς και σε άλλα και κατέχουν και ασκούν εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.