Στρατιωτικός γιατρός τοποθετήθηκε στον Κάλαμο Λευκάδας.


Πληροφορηθήκαμε ότι δόθηκε λύση στο θέμα του γιατρού για τον Κάλαμο Λευκάδας. Προχθές Πέμπτη 23.2 μάθαμε ότι ο στρατιωτικός γιατρός ανέλαβε υπηρεσία στο Περιφερειακό Ιατρείο Καλάμου, μέχρι το τέλος της στρατιωτικής του θητείας, δίνοντας επιτέλους λύση μετά από πολύ καιρό στο οξυμένο πρόβλημα που αντιμετώπιζε το νησί.
Εμείς από τη πλευρά μας του ευχόμαστε καλή διαμονή στον πανέμορφο Κάλαμο, καλή συνέχεια στη θητεία του, η οποία αποκτά μεγάλη αξία προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε ανθρώπους, που πραγματικά όντας απομονωμένοι, έχουν μεγάλη ανάγκη να έχουν ένα γιατρό δίπλα τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.