Ορίστηκε από την ΕΠΣΑ πριν από λίγα λεπτά ο πρώτος αγώνας μπαράζ της ομάδας μας.


Ορίστηκε από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας πριν από λίγα λεπτά ο πρώτος αγώνας μπαράζ της ομάδας μας. Πρώτος αγώνας στη φάση των μπαράζ για την ομάδα μας είναι την Κυριακή 26.3 και ώρα 05:00 μ.μ. στο γήπεδο του Νεοχωρίου, με αντίπαλο την ομάδα του Αρακύνθου Ματαράγκας.
Για όσους δεν γνωρίζουν, στη φάση των μπαράζ θα αντιμετωπίσουμε τις ομάδες του Αρακύνθου Ματαράγκας και του ΠΑΟΚ Καλυβίων σε δύο αγώνες οι οποίοι θα διεξαχθούν σε ουδέτερα γήπεδα με χλοοτάπητα.
Οι δύο πρώτοι που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία στους δύο αγώνες ανεβαίνουν στην Α' κατηγορία.
Εμείς πάντως έτσι για να μπούμε στο κλίμα των επερχόμενων αγώνων μπαράζ, σας παρουσιάζουμε δύο φωτογραφίες του 2008, όπου ο Αλυζιακός επιτυχημένα ολοκλήρωσε την φάση των μπαράζ που συμμετείχε, καθώς και τρεις φωτογραφίες από παλαιότερες ομάδες του Αλυζιακού.

Μπαράζ 2008.
Πανηγυρισμοί στα μπαράζ του 2008.
Το 2007 - 2008.
Το 2001 - 2002.
Το 1992 - 1993.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.